Vil du give en miniferie i gave? Her er 4 steder du kan komme hen uden at sprænge budgettet

Vil du give en miniferie i gave? Her er 4 steder du kan komme hen uden at sprænge budgettet

Hvis du gerne vil forkæle en, du holder af, så er der næsten ikke noget bedre, du kan give, end en miniferie. Det er den perfekte gave at give til en person, som man elsker at bruge tid sammen med, fordi du viser, at du mere end gerne vil bruge mere tid med denne person.

Men det kan selvfølgelig også hurtigt blive lidt dyrt at invitere en anden person med på en ferie – også selvom det bare er en miniferie. Derfor er det en god ide at gå efter rejsemål, som ikke er alt for dyre. Det får du en guide til herunder.

Hamborg

Det første bud på en feriedestination, der ikke sprænger budgettet, er Hamborg. Og hvorfor tænker du? For det er måske ikke nødvendigvis de billigste priser, man kan blive udsat for, når man eksempelvis går rundt i byen.

Der er dog den fordel ved Hamborg, at det både er meget nemt og meget billigt at komme dertil fra Danmark, fordi der kører direkte toge, som ikke engang tager så lang tid – så er det er nemlig lidt hyggeligt at togturen på en måde kan blive en del af ferien. Det er der i hvert fald mange, der synes er hyggeligere end at sidde i et fly for eksempel.

Derudover er der også en masse dejlige steder, man kan spise i Hamborg, hvor det slet ikke behøver at være dyrt, hvis man bare lige kender de rigtige steder. Så hvis du gerne vil vælge noget til en okay pris, og hvor det faktisk også er ret nemt at komme afsted, så er Hamborg et rigtig fint bud.

Prag

Hvis I ikke har noget problem med den slags ferier, hvor man flyver, så kan miniferiens destination være Prag. Det er nemlig en by, som er kendt for at have nogle meget fornuftige priser, hvilket også er derfor, at rigtig mange vælger at tage på storbyferie i Prag. Når man først lige har skaffet nogle flybilletter og et sted at sove, så kan man nemlig se frem til meget billige priser, når man eksempelvis er ude at spise eller er på bar.

Rigtig mange steder er det for eksempel billigere at købe en øl end et glas vand – og det siger i hvert fald ret meget i forhold til danske priser. Så hvis man gerne vil have en masse lækker mad og drinks til priser, der ikke sprænger budgettet, så er Prag et oplagt valg.

Budapest

I lidt samme kaliber som Prag, kan man også overveje en anden østeuropæisk storby – nemlig Budapest, der ligesom Prag er kendt for priser, der er rigtig gode, hvis man gerne vil nyde en masse skøn mad, vin og hvad man nu ellers er til, når man er på ferie. 

Ligesom med Prag er det faktisk heller ikke en så lang flyvetur, man skal på, hvis det altså er det transportmiddel, man vælger, så det er faktisk bare med at finde nogle billige flybilletter – og så kan man altså ret hurtigt komme afsted på en billig miniferie.

Overvej et spændende sted i Danmark

Nu har det mest handlet om destinationer, der ligger uden for Danmark, men bare fordi du har inviteret på en miniferie, så betyder det jo ikke nødvendigvis, at det skal foregå i udlandet. Der er sikkert steder i Danmark, som I begge ikke har oplevet før, og det kan sagtens være lige så spændende og unikt som at besøge en af de førnævnte storbyer. 

Du tænker måske, at priserne i Danmark generelt er lidt dyrere end de førnævnte steder, og at det derfor kan være det samme – men der er lige den vigtige forskel, at I ikke skal bruge så mange penge på transport, fordi der er så kort til de forskellige steder i Danmark. Så det er altså værd at overveje, om ferien skal holdes indenlands.

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk