Kategoriarkiv Inspiration

Er dit barn vild med fodbold, så giv en fodboldtrøje i morgen

Fodbold VM 2022 er nu og her. Derfor ønsker langt de fleste raske drenge og raske piger sig en fodboldtrøje, de kan flashe, når de ser fodbold med vennerne eller bare i skolen eller i fritidsordning. Heldigvis er der gode muligheder for at find fodboldtrøjer i børnestørrelse her. Det vil dit barn blive glad for.

Fodboldtrøjer i nationalfarver

Fodbold-VM 2022 skal afvikles i Qatar den  20. november til 18. december. Det bliver det 22. VM, og der skal deltage hele 32 nationer. Dermed kommer der igen fokus på fodboldtrøjer fra de enkelte nationer. Rigtig mange har et land, udover Danmark, som de holder med ved VM. Derfor er det en god ide, at give en fodboldtrøje i nationsfarver til dit barn. Det kan være Holland, Tyskland eller måske Brasilien eller Argentina, som er favoritholdet.

Det danske landshold

Det danske landshold skal spille deres kampe i den indledende pulje ved VM i Qatar henholdsvis den 22. november mod Tunesien, den 26. januar mod Frankrig og den 30. november mod Australien. De to første kampe spile i Doha, mens den sidste i Al Wakrah. Danmark er, sammen med Frankrig, favorit til at gå videre fra puljen. Og det danske landshold er igen blevet meget populært blandt både voksne og børn. Det er blevet en normal ting, at gå rundt i en dansk landsholdstrøje. Så det vil være populært at købe en dansk landsholdstrøje til dit barn.

Belgien er blandt VM-favoritterne

Tror du på at Belgien kan vinde VM i Qatar, så er det måske en ide at købe en belgisk VM-trøje. Belgien er i gruppe F, og skal møde Canada, Marokko og Kroatien, og er sammen med de forsvarende VM-sølvindere fra Kroatien favoritter til at gå videre til næste runde. En belgisk VM-trøje vil være populær hos mange drenge og piger.

De blå/gule svenskere

Sverige er Danmarks broderland, men også en stolt fodboldnation. Desværre er Sverige ikke md ved VM i Qatar, men derfor kan det godt være populært at købe en svensk landsholdstrøje og flashe den i forbindelse med det kommende VM. De blå/gule farver er populære hos drenge og piger.

Real Madrid er populær

Blandt de mest populære fodboldtrøjer i verden er trøjen fra spanske Real Madrid. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1902, fik i 1920 lov til at kalde kongelig. Hjemmebanen er Santiago Bernabeu i centrum af Madrid, hvor der er plads til mere end 80.000 tilskuere. Real Madrid er blandt de mest succesfulde klubber i Europa med 14 triumfer i Champions League og mere end 35 spanske mesterskaber på deres rekordliste. Succesen over de mange år, har også gjort en Real Madrid trøjer til at være blandt de mest populære for børn i alle aldre.

Mange danskere følger Ajax Amsterdam

‘Hollandske Ajax Amsterdam er en populært klub blandt mange danskere, og dermed også en populær fodboldtrøje at købe. Den hollandske storklub er stiftet helt tilbage i år 1900. Den spiller sine hjemmekampe på Johan Cruyff Arena, hvor der er plads til mere end 55.000 tilskuere. Det er en af Europas mest succesrige klubber, og har vundet en lang række europæiske titler. Desuden har der altid spille mange danske fodboldspillere hos Ajax Amsterdam, hvilket har medvirket til at gøre klubbens trøjer endnu mere populære plan dansk drenge og piger.

Trøje fra Den Gamle dame

Italienske Juventus kaldes også for Den gamle dame, og er en klub med fans over hele verden. Klubben hører hjemme i Torino i Italien, hvor den blev grundlagt i 1897. Juventus har vundet 36 italienske mesterskabstitler og en lang række europæiske titler. En række af verdens bedste fodboldspillere har spillet i Juventus, hvor de blev iført de klassiske sort/hvide trøjer med striber. Og netop de stribede trøjer er populære, og en fodboldtrøje som mange børn kan lide at tage på.

Bayern München er en tysk stolthed

Fodboldklubben Bayern München er stoltheden i delstaten Bayern, og en meget dominerende klub i tysk fodbold. Klubben har vundet en lang række internationale titler, heriblandt to verdensmesterskaber, og har på den måde fået fans overalt i verden. Klubben blev grundlagt i 1900, og vandt sit første mesterskab i 1932. Der er rigtig mange danskere, også børn, der følger Bayern München, og derfor er det også populært at købe fodboldtrøjer i den røde farve, som den sydtyske klub spiller i.

Inter Miami spiller i pink

Amerikansk fodbold er ikke så kendt i Danmark. Men det er voksende i popularitet. Og der er ved at komme fans i Danmark til blandt andre Inter Miami CF, der som navnet siger hører hjemme i Miami og som spiller i Major League Soccer. Det er specielt grundet den pink hjemmebanetrøje, at klubben er blevet populær, og at mange gerne vil købe fodboldtrøjen fra den amerikanske klub. Rigtig mange børn elsker den flotte trøje.

Find trøjen i favoritfarven

Ønsker dine børn ikke en fodboldtrøje i design fra en fodboldklub eller et landshold, så kan du i stedet vælge blot at købe en trøje i den farve, som dit barn bedst kan lide. Mange har en ynglingsfarve, så det er oplagt at købe en trøje i den farve til dit barn.

Andre muligheder for den rette farve

Er du ikke vild med farven på fodboldtrøjen på dit favorithold, så er der heldigvis andre muligheder. For langt de fleste klubber har flere trøjer, du kan vælge imellem. Alle klubber har en hjemmebanetrøje og en udebanetrøje. Men nogle klubber har også op til flere trøjer til europæisk fodbold. Men faktisk også en opvarmningstrøje. Så der er oftest rigtig gode muligheder for at finde trøjen til dit barn i det design, der matcher barnets behov eller smag.

5 gode gaveideer til hende der gerne vil have et smukt smil

Mangler du en gaveide til hende, der er besat af det smukke colgate-smil? Hvorfor ikke forkæle hende med en gave, som kan give hende det perlehvide smil, som hun altid har drømt om?

Måske er tandplejningsprodukter en lidt uortodoks form for gave. Ikke desto mindre er det en, man kan have glæde af hver dag, og så giver det et flot tandsmil for livet.

Hvis du kender en som virkelig går op i tandpastasmilet og den gode mundhygiejne, så er gaver til de perlehvide tænder den perfekte ide. Her har vi samlet 5 super gode gaveideer, som med garanteret vil glæde hende, der ønsker sig et blændende flot smil. 

1. Tandblegning til det kridhvide smil

Nu til dags findes der er bred vifte af smarte tabletter, gels og cremer til tandblegning. Hvis du kender en som virkelig er dedikeret til det kridhvide colgate-smil, så er produkter til tandblegning et sandt hit.

Tandblegning er et fænomen, hvor du bruger forskellige remedier til at gøre tænderne endnu hvidere. Produkterne virker ved at fjerne misfarvninger og afblege tænderne, så de får en naturlig hvidere glans. Der er mange produkter til afblegning, som du kan forære i gave. Det kan for eksempel være med en aktiv kul-blanding, blegningspulver eller en smart tandblegningspen.

Produkterne er nogen som man selv kan tage i brug der hjemme, og de er ganske uskadelige over for vores tænder. Tandblegning er også noget, som man kan få klaret hos tandlægen, men så ligger prisen ofte i den dyrere ende. Tandblegning der hjemme er både effektivt, nemt og hurtig at bruge, så det vil med sikkerhed blive en gave, der hitter. 

2. Giv en betalt tur til tandrensning

I stedet for et gavekort til en tøjbutik, så hvorfor ikke betale for en grundig omgang tandrensning hos tandlægen? Tandlægeture er dyre og det er ofte noget, som man sparer sammen til for at kunne få råd. Til hende der elsker god mundhygiejne er tandrensning et must. Tandrensning bliver klaret hos tandlægen, hvor plak, belægninger og tandsten fjernes.

Giv hende en betalt tur hos tandlægen, hvor hun får renset munden fri for uønskede bakterier og kan gå fra klinikken med en strålende ren mund. Bestil en tandrensning til hende den heldige, og støt op i den gode mundhygiejne med en luksuriøs behandling hos tandlægen. 

3. Glæd hende med en elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste er et must have til hende, som gerne vil have et smukt smil. Hvis hun fortsat bruger en traditionel tandbørste, så er det på tide med en udskiftning. Rigtig mange vælger at skifte den traditionelle tandbørste ud med en elektrisk for at optimere deres tandbørstningsrutine.

En elektrisk tandbørste kan hjælpe til at holde tænderne ekstra rene, da børstens roterende hoved kommer grundigt rundt om tænderne. Hvis du vil forære hende en ekstra smart tandbørste kan man også købe varianter med minuttællere på, der kan minde dig om at børste i mindst 2 minutter. Det er den perfekte gaveide, som kan optimere den daglige tandbørstning for den heldige gavemodtager. 

4. Køb en mundspray til blegning

Hvis du er ægte beauty-nørd, så kender du også til smarte hurtige hacks til det flotte smil. Hvis tandsmilet skal stråle på få sekunder, så kan en mundspray med blegningseffekt hjælpe i mål. Forær en smart tandblegnings mundspray i gave til hende, som gerne vil have en skinnende perlerække hver eneste dag.

Mundsprayen er lille og effektiv, og giver samtidig en rigtig lækker smag i munden. Sprayen kan bruges efter morgenkaffen og hjælpe med at nedtone eventuelle gule farver eller beskidte tænder. Det er den perfekte sjove gaveide til hende, som går op i det flotte tandsmil.

5. Saml en gaveæske til den sunde mund

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken gave der er den helt rigtige? Hvorfor ikke samle alle herlighederne til flotte tænder i en og samme pakke. Gaveæsker og kurve er en enorm populær gaveide, som kan fyldes med alverdens spændende ting. Mange sammensætter deres egne kreative kurve med spændende sager, som modtageren holder af. I dette tilfælde kunne gavekurven fyldes med alt det bedste til den gode mundhygiejne.

Find en flot æske eller kurv og fyld den med alverdens luksusprodukter til de rene og flotte tænder. Arranger den gode økologiske tandpasta med en bambustandbørste, lidt tandtråd og måske en omgang forfriskende mundskyl. Hvis der skal gøres noget ekstra ud af det, så kan du spæde op med mintpastiller, tandbørstekrus, blegningscreme eller andet sjovt. Tilføj et sjovt kort til hende, som går ekstra meget op i mundhygiejnen, og se det flotte tandsmil brede sig, når du forærer denne unikke gave. 

4 gode grunde til, at LED strips er en perfekt gave til børn mellem 10-17 år

Det kan være svært at finde en god gave til børn mellem 10-17 år. I denne tid udvikler børn sig meget og rigtig hurtigt, så deres interesser skifter som regel også uden det store varsel.

Heldigvis er LED strips en rigtig god gave som alle børn mellem 10-17 år vil få meget glæde af! I denne artikel kan du læse mere om:

  • Hvad LED strips er.
  • Hvorfor det er en god gave til børn i denne aldersgruppe.

Hvad er LED strips?

LED strips er bånd, hvor der sidder meget små LED pærer på, som kan lyse hele båndet op. Disse strips er så små, at de kan opsættes næsten over alt, og de giver rigtig godt lys til ethvert børneværelse.

Fordelen ved, at disse bånd benytter sig af LED lys er, at pærerne ikke bliver varme, og der er derfor ingen fare ved at sætte dem i et trængt hjørne eller tæt på gardiner, sengetøj eller andet letantændeligt materiale.

Det er altså både en sikker og cool investering. Hvis du vil vide mere om dette produkter, så læs mere her.

4 grunde til, at der er en god gave

Udover, at disse LED strips er meget sikre at sætte op, så er de også enormt populære blandt børn og unge på 10-17 år.

Dette er der mange grunde til, og der er derfor også mange grunde til, at disse strips er den perfekte gave. Læs videre og find ud af hvorfor.

Nem opgradering af børneværelset

Den første grund til, at LED strips er en god gave, er fordi det er en nem og hurtig måde at opgradere børneværelset. Værelset vil hurtigt virke mere voksent og cool, uden at I behøver male eller købe masser af nye møbler.

Det vil helt klart være et hit både hos dit barn, men også hos de venner, dit barn tager med hjem og viser værelset frem til.

Det perfekte tilbehør til en hver leg

En af grundende til, at LED strips vil være et stort hit hos dit eget barn og deres venner er fordi, disse lys er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære på til enhver aktivitet. Nogle få eksempler kunne være:

  • At se en film, som kræver en hyggelig belysning.
  • Overnatninger, hvor børnene ender med at være vågne det meste af natten.
  • At spille brætspil eller computerspil, som kun bliver mere sjove, når belysningen passer dertil.
  • Meget andet.

Der er altså mange aktiviteter, som kan blive sjovere eller mere intense, hvis de er ledsaget af den perfekte atmosfære i rummet.

Giver tryghed i nattens mørke

Hvis du har et barn eller en teenager, som er ved at være for gammel til en natlampe, men stadig er en smule bange for mørket, så kan LED strips også være en stor hjælp her.

Som nævnt ovenfor, så giver disse strips en behagelig belysning, så dit barn nemt kan sove uforstyrret. Derudover, så bliver de heller ikke varme og er derfor mindre farlige at have tændt hele natten.

Giver point hos teenageren

Hvis ikke du allerede er blevet overbevist om, at dette er en god gave til ethvert barn i alderen 10-17 år, så kan den sidste grund, være den, der overbeviser dig.

LED strips er blevet enormt efterspurgte gennem TikTok, som er en populær social medie-side for børn fra 12 år og op. Hvis du gerne vil score nogle ekstra sejheds-point hos din teenager, så er sådan et køb helt klar sagen.

De unge poster videoer af dem selv på TikTok, hvor de bruger LED strips til at give den rigtige stemning i videoen eller til at vise deres seje værelse frem, så hvis du kan få din teenager til at føle sig som en del af denne trend, så vil de helt sikkert blive glad.

Giv hende en designerlampe i gave – 3 grunde til hun bliver glad for den

Der er intet som at give en gave til en person, du holder af. Du får lov til at betragte, hvordan de spændt åbner gaven, og forhåbentlig får du også fornøjelsen af at se dem nyde deres gave. Men derfor kan det stadig godt være svært med gaver. Det kræver nemlig, at du finder den helt rette gave, der passer til netop den person, der skal modtage gaven.

Hvis du leder efter den perfekte gave til kvinden, der har alt, bør du overveje at give en designerlampe. Det er helt klart en gave, der vil falde på god jord. Derfor får du her tre gode grunde til at give en designerlampe til kvinden i dit liv.

Grund nummer 1: Alle har brug for lys

Den overvejende grund til at købe en designerlampe, er, at alle har brug for lys i deres hjem. Derfor tjener en designerlampe altså et funktionelt formål. Alle rum i et hjem har brug for belysning, så rummene kan blive lyst op, når mørket falder på.

Når du køber en designerlampe, der skal være en gave, hjælper du altså først og fremmest gavemodtageren med at få opfyldt et funktionelt og praktisk behov. Det er derfor også den primære grund til, at du skal give lampen i gave.

Grund nummer 2: En æstetisk dekoration

Der findes jo et hav af lamper, så hvorfor egentlig give en designerlampe i gave? Du skal vælge en designerlampe, fordi den er meget mere end blot en belysningskilde. Når du køber en designerlampe, får du nemlig også designet med i prisen.

Det vil med andre ord sige, at du får en flot og æstetisk genstand, der er ligeså meget en dekoration, som det er en belysningskilde.

Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en designer, som gavemodtageren kan lide. Hvis gavemodtageren er glad for én eller flere specifikke designere, vil det derfor være en god idé at vælge en lampe fra deres kollektioner. På den måde er der større sandsynlighed for, at lampen vil falde i gavemodtagerens smag.

Grund nummer 3: Et gennemført udtryk

Den tredje grund til at vælge en designerlampe som gave, er, at lampen kan hjælpe med at skabe et gennemført udtryk i boligen. Hvis gavemodtageren allerede har flere genstande fra en specifik designer, kan lampen være med til at skabe en rød tråd i indretningen.

Derfor er det netop også vigtigt, at du tager udgangspunkt i gavemodtagerens indretningsstil og personlige præferencer, når du skal vælge en lampe at give som gave.

Sådan vælger du den rette lampe som gave

Hvis du føler dig overbevist om, at en designerlampe er den rette gave til en kvinde, du holder af, skal du have fundet den rette lampe.

Først bør du finde ud af, hvor lampen skal placeres. Skal det være en spisebordslampe? Natbordslampe? Loftlampe? Mulighederne er mange. Når først du har valgt en placering til lampen, kan du derfor skære en del lamper fra. Det gør det nemmere at finde den rette lampe til gavemodtageren.

Dernæst bør du sikre dig, at lampen falder i gavemodtagerens smag. Derfor bør du, som nævnt, vælge en designer, som du ved, at hun sætter pris på, og måske allerede har i sit hjem.

Herefter skal du beslutte dig for størrelsen på lampen. Ofte hænger størrelsen også sammen med designervalget. Nogle designere er nemlig kendt for at skabe store og iøjefaldende lamper, hvorimod andre skaber mindre og mere minimalistiske lamper. Der er intet rigtigt eller forkert. Lampen skal blot passe til din gavemodtagers indretningsstil.

Til sidst kommer farvevalget. Her skal du sikre dig, at du vælger en farve, der passer til de øvrige farver i gavemodtagerens hjem. På den måde er der størst sandsynlighed for, at gavemodtageren vil elske lampen.

Giv en forlænget weekend i gave – 3 gode ideer til fede, billige storbyferier

Der er intet som at få en rejse i gave . Faktisk kan der argumenteres for, at en rejse er en firdobbelt glæde. Først og fremmest er der glæden ved at modtage en gave. Dernæst er der forventningens glæde, da gavemodtageren kan se frem til en fed rejse med oplevelser. Der er naturligvis også selve glæden ved rejsen og dens mange oplevelser. Derudover er der også mindet om rejsen, som gavemodtageren altid vil have. Derfor er der god grund til at vælge en rejse som gave.

Hvis du er i tvivl om, hvilken rejse du skal give i gave, kommer der her tre forslag til fede og billige storbyferier, hvor gavemodtageren kan tage på forlænget weekend.

Tag udgangspunkt i gavemodtageren

Måske er du selv helt pjattet med at rejse. I så fald har du helt sikkert også en eller flere foretrukne rejsedestinationer. Hvis det er tilfældet, virker det måske oplagt at købe en ferie hertil og give til gavemodtageren. Men det er faktisk ikke den bedste idé.

Det kan nemlig sagtens være, at gavemodtageren mest af alt er til en helt anden type ferie. Derfor er det en god idé at sætte dig i gavemodtagerens sted. Hvad er hun eller hun mest til?

Hvis gavemodtageren er til fest og farver

Er gavemodtageren kendt som ham eller hende, der altid tager sidst hjem fra festen? Er vedkommende altid klar, når nogen siger shots? Så er Prag den helt rigtige destination til din kære gavemodtager.

Byen er nemlig fyldt med natklubber, barer og cocktailsteder, hvor din gavemodtager vil føle sig mere end godt tilpas. Derudover er byen også kendt for at sælge alkohol til en aldeles overkommelig pris. Derfor er det den helt rigtige destination til festaben i dit liv.

Udover alle festmulighederne rummer byen også flere historiske attraktioner og lækre spisesteder. Derfor kan den festglade gavemodtager også sagtens tage hjem fra ferien med nogle ædru minder i baggagen. Nogenlunde ædru, i hvert fald.

Hvis gavemodtageren elsker kultur og byliv

Hvis din gavemodtager elsker kulturelle oplevelser og pulserende byliv, er London den helt rigtige destination. Byen er nemlig fyldt med begge dele – og meget, meget andet.

Byen bugner nemlig med forskellige tilbud, der både henvender sig til det mainstreame såvel som det avantgarde publikum. Derfor vil din gavemodtager uden tvivl også kunne finde et kulturelt tilbud, der lever op til alle hans eller hendes forventninger.

I London er der også fyldt med udsøgte spisesteder, fornemme cocktailbarer og hyggelige pubs. Uanset hvad din gavemodtager er mest til, vil vedkommende uden tvivl elske sin forlænget weekend i London.

Hvis din gavemodtager elsker historie

Måske er din gavemodtager helt vildt fascineret af historie? I så fald bør du ikke snyde ham eller hende for en forlænget weekend i Rom. Byen er nemlig helt fyldt op med den ene historiske bygning eller monument efter det andet.

Her vil tiden flyve afsted for historieelskeren, mens han eller hun vandrer rundt og mærker historiens vingesus. Én ting er at læse om historien, en helt anden ting er at opleve den.

Når din historieglade gavemodtager bliver sulten eller tørstig, er Rom et fortræffeligt valg. Ingen besøgende bør tage hjem fra denne skønne by uden en kop kaffe, en pizza og en pastaret. Det er nemlig hovedstaden for alle tre ting.

Derfor vil din gavemodtager også let kunne finde et utroligt lækkert spisested. Her vil vedkommende kunne spise den lækreste pizza eller mest velsmagende pastaret, han eller hun nogensinde vil få. Derefter vil gavemodtageren helt klart været klar til flere historieeventyr i fortryllende Rom. Det er bare at komme afsted.

5 ideer til gaver til ham der læser til softwareudvikler

Der er mange jobs nu om dage, hvor man sidder meget foran computeren, eller bare sidder i det hele taget. Det gælder for utrolig mange mennesker, på direktører, socialrådgivere, kundeservice og software udviklere. Det er alle mulige jobs både indenfor sprog, teknologi og markedsføring.

Sådanne jobs kan være hårde, hvis man ikke sørger for at behandle kroppen godt imens. Det gælder både holdning, bevægelse og ergonomien. Så der er mange ting man kan gøre for at holde sig lidt i gang, og sørge for en sund arbejdsplads. Der er også måder hvor man få brugt noget energi, hvis nu man er en som hurtig bliver rastløs, eller har for meget energi til at sidde på kontor i længere tid.

Derfor er der også mange gode gaveideer til dem som sidder på kontor, noget som kan hjælpe og gavne dem i deres hverdag. Det er altid rart at kunne give en gave, som man ved vil blive brugt.

Hvis din kæreste, ven eller andet er med til at udvikle software eller er studerende og han eller hun sidder i mange timer i streg ved skrivebordet, så er der masser gode ideer til fødselsdagsgaver, som de kan bruge i hverdagen. Måske endda gaverne kan gøre arbejdet nemmere for ham eller hende.

En god kontorstol

Hvis din kæreste, ven, søn eller andet, sider flere timer i streg for at arbejde med software, lave computerprogrammer, er grafisk designer eller andet, så burde de allerede have en god stol. Det er nok det der er det allervigtigste når man sidder og arbejder, nemlig at sidde ordentligt! Det kan give en masse smerte og skader hvis man ikke sidder ordentligt. Med en dårlig stol kan det være helt umuligt at kunne sidde godt, og man vil bare få ondt og sidde på en dårlig måde.

Så hvis din kæreste eller ven ikke har en god kontorstol allerede, eller hvis den de har er blevet gammel og slidt, så er det helt sikkert en god ide med en ny. Det vil de helt sikkert kun have gavn af, og deres ryg vil takke dig for det bagefter.

En ergonomisk fodskammel

En anden god ting der kan hjælpe på en god ergonomi til kontoret og skrivebordet, er en fodskammel. Det er ikke lige sådan en man tænker på først, og kan måske virke lidt kedelig. Men en fodskammel er virkelig noget der kan hjælpe på ens stilling, holdning og gøre det mere komfortabelt. Du kan få nogle der kan indstilles og hæves og sænkes endda, så den kan justeres helt perfekt til en.

Finger Gadgets!

Det kan måske virke fjollede eller mærkeligt, men der er så mange forskellige muligheder og grunde til at have nogle forskellige Gadgets med sig på skrivebordet når man arbejde. Det kan være til den mere urolige type, som har brug for at bruge sin energi til noget, så kan man men fingre trænere, simpelthen træne sine hænder og fingre, med små vægte.

Det kan også være rigtig sundt og godt for ens hænder og fingre, at de blive trænet og brugt lidt på en anden måde end de gør på tastaturet hele dagen. På denne måde kan man sørge for at få bevæget og brugt sine hænder og også armene i løbet af dagen.

Det kan også være stressbolde, som man kan presse sammen og masserer i hænderne, samt kaste og gribe med. Så man på den måde for lavet lidt forskelligt, og måske komme ud med lidt uro på den måde, eller måske hjælpe en hvis man går lidt i stå i sit arbejde, og har brug for en afledning.

En god musemåtte

Der er helt sikker mange som arbejder på kontor foran skrivebordet, der slet ikke har en musemåtte, og bare bruger skrivebordet. Det kan også være helt fint, og hvis ens mus virker på bordets overflade, så er det også helt fint. Men der kan også være mange gode ting i en musemåtte. Man kan få nogle som kan hjælpe på håndens stilling, når man bruger musen. Der er mange ergonomisk korrekte musemåtte, som kan skåne håndleddet for noget belastning, når man sidder med computermusen så mange timer om dagen.

En ergonomisk computermus

Når vi nu er ved computermusen, kan vi vel også blive der. En god computermus, er heller ikke dårlig at have. Det kan være at din kæreste, søn eller ven bare har en helt almindelig computermus som de virker glade nok for. Men så kan det også være fordi de ikke har prøvet det som er bedre. Du kan få computermuse i alle mulige former og farver, og nogle er også lavet så de er så ergonomisk gode som muligt.

Det kan nemlig også påvirke hånden, hvilken stilling man har den i så mange timer. Så med en rigtig god mus, som er lavet til at være god at holde på, kan gøre at når man først har prøvet den, vil man ikke tilbage. Der er også muligheder for muse med ekstra knapper, som kan indstilles specielt til at være genveje, eller hvad man har brug for. Så det kan gøre arbejdet endnu nemmere.

Hvad skal du give i bryllupsgave? 4 klassikere du aldrig går galt i byen med

Når man snart skal til et bryllup, så begynder man nok at tænke lidt over, hvad man mon skal have på. Det er jo en festlig dag, og det skal også afspejle sig i det outfit, man vælger. Men hov, da er da også en forberedelse, som er endnu vigtigere, og næsten også endnu sværere – der skal findes den helt perfekte bryllupsgave til brudeparret. Og det er ikke altid det nemmeste at finde frem til, da man gerne vil give noget, der både er unikt og brugbart.

Genialegaver.dk er der en masse inspiration til gaver til mange forskellige anledninger, heriblandt bryllup, men hvis det ikke er nok, så se med herunder og få 4 gode gaveideer til brudeparret.

En kafferelateret gave

Når man skal give en bryllupsgave til nogen, hvor man ikke rigtig har nogen ide om, hvad de kan lide, mangler og ønsker sig, så bliver man ofte nødt til at gå ud fra noget lidt mere bredt – altså noget, som de fleste nok vil blive glade for. Her kunne man eksempelvis komme til at tænke på kaffe, da det nu er de færreste, som ikke sætter pris på en rigtig god kop kaffe.

Man kan altså give en kafferelateret gave – og der er heldigvis mange måder at gøre det på, alt afhængig af, hvordan ens budget lige er. Man kan give en kaffekværn, en kaffemaskine eller noget så simpelt som nogle forskellige poser med gode kaffebønner. Alle disse gaver er nogle, som det nygifte par i hvert fald kan tage med sig i det nye hjem, hvor de i deres første tid som nygift par i hvert fald ikke kommer til at løbe tør for god kaffe.

Spændende og original keramik

Et andet bud på en gave, som typisk er et hit at give til et bryllup, fordi det er unikt og noget, der kan passe til mange forskellige, er keramikgaver. Der er rigtig mange dygtige keramikkunstnere, som laver alt fra fade til vaser til skulpturer, så der er altså også en del forskelligt at vælge imellem, hvis man går med den slags gave.

Derudover er det en fin gave for brudeparret at få, fordi de altid vil huske, at de fik denne unikke keramikting til deres bryllup. Det er altså en gave, som sagtens kan fremstå meget værdifuld og endda personlig. Og den slags gaver er altid gode!

En grill til haven

Mange af dem, som bliver gift, især dem, der bliver for første gang og i en ung alder, er nok kommet til et sted i livet, hvor de skal i gang med mange ting for første gang. De skal giftes, og de skal måske også have deres første hus sammen. Derfor er det netop oplagt at have ting til hjemmet. Men for at undgå alle de kedelige gaver som køkkenrulleholdere og bestik, så kan man vælge at give en grill.

En grill er typisk en investering, som man selv lige skal tænke lidt ekstra over, så derfor er det også noget, der er dejligt at få i gave. Derudover er grillen en rigtig brugbar ting, som man nok skal få rigtig meget glæde af i fremtiden – om det så er en lille grill, man kan have stående ved et bål-sted, eller om det er en stor og lækker grill til terrassen. Og så er grillen også en stor og flot gave at have stående på gavebordet.

Oplevelsesgaver er altid et hit – især til nygifte

Et sidste bud på en gave til brudeparret vil med sikkerhed være et hit – uanset hvem brudeparret er. Det er nemlig en eller anden form for oplevelsesgave. Et nygift par er selvfølgelig helt vilde efter at bruge så meget tid med hinanden som muligt, og derfor er det også dejligt, hvis de får nogle spændende oplevelser som bryllupsgave.

At give en oplevelsesgave til de nygifte er desuden også en måde, hvorpå man kan vise, at man kender lidt til deres interesser. Hvis man eventuelt ved, at brudeparret har et band, som de begge er helt vilde med, kan man jo give dem koncertbilletter til bandet.

Eller hvis man ved, at de elsker at opleve vilde ting sammen, så kan man eksempelvis give et gavekort til faldskærmsudspring. Ellers er en middag for 2 eller et spaophold nok også noget, som de fleste kan være med på. En oplevelsesgave går man i hvert fald aldrig helt galt i byen med.

Fire grunde til at han vil elske at få et PaddleBoard i gave

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din mandlige kæreste i gave, er det måske en god idé at overveje et paddleboard. Stand up paddling er en ikke bare en dille, der har taget landet med storm. Det er en solid sport, der er kommet for at blive, og som har et bredt og engageret foreningsliv i hele Danmark. Derfor kan man se flere og flere mennesker på paddleboards, når man kigger ud over de danske kyster. Her er 4 grunde til, at paddleboards er en ideél gave mænd.

Det er let at komme i gang

I modsætning til mange andre typer af sejlsport, er det utroligt let at komme i gang med at stand up paddle. Det kræver kun et paddleboard, en våddragt, en luftpumpe og masser af gåpåmod og godt humør. De første par gange, man forsøger at surfe på boardet, vil man måske opleve, at man vælter nogle gange, og at man kommer til at smage på lidt saltvand. Men efter få forsøg får de fleste hurtigt tjek på at holde balancen. Herfra er det bare at nyde at surfe rundt på bølgerne, mens man styrer boardet med sin paddle.

Når man har lært det helt basale i at stå på boardet og at styre det i forskellige retninger, er det for mange naturligt at begynde at lave forskellige tricks på sit board. Man kan for eksempel fange bølger, lave skarpe sving, eller springe fra et board til et andet. Der bliver hele tiden udviklet nye måder at bruge et paddleboard på. Søg blot på internettet efter inspiration til, hvilke blærede tricks, du kan lære at lave på dit board.

Sund og sjov motion

Stand up paddling er en aktivitet, der sætter hele kroppen i gang. Efter en tur på et paddleboard oplever mange, at de er ømme i helt små stabilliserende muskler, som de ikke engang anede, de havde. Det giver funktionel styrke og en forbedret holdning samt evne til at bevæge sig rundt i dagligdagen.

Det forbrænder forbløffende mange kalorier at stand up paddle. Samtidig er det en meget underholdende aktivitet, der gør at timerne hurtigt flyver af sted. Før man ved af det, har man været aktiv i flere timer, fået masser af frisk luft og forbrændt lige så mange kalorier, som man ville gøre på en slidsom løbetur eller tur i fitnesscenteret.

Så hvis din mand eller kærester godt kunne tænke sig at dyrke mere motion, men har svært ved at finde ud af, hvordan han skal gribe det an, kan det være helt ideelt at forære ham et board. Du kan også investere i et til dig selv, så i kan tage på ture sammen og få god motion i fællesskab.

Dyrk det gode fællesskab

Lige nu opstår der flere og flere foreninger rundt omkring i Danmark, der alle har det til fælles, at de dyrker stand up paddling. Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et solidt fællesskab, der har en sund og sjov aktivitet som fælles tredje, er det helt oplagt at blive aktiv i en af disse foreninger.

Mange af foreningerne har forskellige trænings- og konkurrencetilbud, så du kan dyrke det gode fællesskab omkring stand up paddling uanset om du er helt nybegynder eller en erfaren og trænet stand up paddle-haj. Der er kultur for at tage rigtigt god imod nye medlemmer i foreningerne.

Det koster utroligt lidt

Det er forholdsvis billigt at anskaffe sig et paddleboard. Når først denne lille udgift er betalt, er der ingen ekstra udgifter. Det er gratis at opholde sig ved stranden, og det er gratis at samles i foreninger og at paddle sammen. Hvis du giver din mand eller kæreste er board, er han derfor fuldstændigt sat til at paddle, og kommer sandsynligvis ikke til at bruge flere penge på den nye hobby, du har foræret ham

Tre gode grunde til at hun vil elske en kapselmaskine i fødselsdagsgave

Er du også en af dem, der ikke ved hvad de skal give hende i gave? Hver fødselsdag er det et stort show fordi du ikke ved hvad hun ønsker sig. Du vil gerne give hende noget hun vil bruge, men du er træt af at give hende sweatre og du kan mærke, at hun er træt af at få dem.

Det kan også være du er en af dem der altid er lidt bagud og nogle gange venter til sidste sekund med at købe noget fordi du simpelthen ikke har nogen idé om, hvad hun skal have.

Du synes måske at give hende noget fra hendes ønskeliste er for upersonligt, eller også er du kommet til at smide den væk. Summa summarum er, at du er på bar bund. Men bare rolig, der er mange gode gaver derude, gave hun slet ikke ved at hun vil komme til at elske. En af de gaver er en kapselmaskine.

Du kan også sagtens nemt finde en god kapselmaskine. Den er nem at pakke ind og smutte under armen, og så er du klar til fødselsdagen. Herunder kan du læse om tre gode grunde til, at hun vil elske en kapselmaskine i fødselsdagsgave.

Kaffe er sundt

Der er lavet mange undersøgelser på kaffe fordi det er noget der bliver drukket så meget af. Det er grunden til, at der findes så mange forskellige slags kaffer. Det er også blevet vidt bevist, at hvis ikke man drikker for meget, så er en god kop kaffe faktisk sund, ikke bare for kroppen, men også for hjernen fordi man tit kommer til at forbinde kaffe med gode minder, såsom sammenkomster, selskaber, eller en god morgenmad.

Det er også derfor kaffe er en god gave, netop fordi det er noget hun kan drikke med god samvittighed. Og hvem nyder ikke en god kop kaffe ude i haven eller ved det åbne vindue mens man nyder en lille kage eller nogle jordbær.

Experimenter kan hurtigt blive en hobby

Fordi det er en kapselmaskine, er der mange forskellige kaffer at afprøve. Lige meget i hvilken butik eller supermarked er hun garanteret at finde noget spændende hun kan proppe i maskinen. Dat prøve nye kaffekapsler af som hun finder på specialsteder eller bare i Netto, er en undervurderet måde at udfolde sin eventyrlyst på.

Det kan såvel være hun kan finde spændende kapsler i andre lande. Ja, det kan gå hen og blive en hel hobby for hende, og helt sikkert noget hun vil kunne nyde at nørde med fremover.

Alle kan lide kaffe

En anden god grund til at give hende en kapselmaskine er, at det giver en undskyldning for at være social i eget hjem. Det er meget få der siger nej til en kop kaffe i godt selskab, og så får hun også en undskyldning til enten at bruge lidt penge på nogle sjove eller nye kaffekapsler, eller komme af med nogle af dem hun ikke så godt kan lide.

Derudover vil gæsterne hundrede procent synes om at blive inviteret på en kop kaffe, og så kan de jo altid tage lidt kage med.

De uforudsete goder

Et undervurderet og uforudset frynsegoder ved at give hende en kaffemaskine er, at du også selv kommer til at høste frugterne af beslutningen og nyde godt af gaven. For det første er det en stensikker gave at give hende specielle kaffekapsler i fremtiden, hvilket betyder du har de næste par fødselsdage dækket.

Derudover vil hun stensikkert invitere dig på mange kopper god, hjemmelavet kaffe, og hvis du selv er kaffedrikker ved du, at der er intet bedre i verden end at nyde en god kop kaffe i eget hjem.

Vil du give en miniferie i gave? Her er 4 steder du kan komme hen uden at sprænge budgettet

Hvis du gerne vil forkæle en, du holder af, så er der næsten ikke noget bedre, du kan give, end en miniferie. Det er den perfekte gave at give til en person, som man elsker at bruge tid sammen med, fordi du viser, at du mere end gerne vil bruge mere tid med denne person.

Men det kan selvfølgelig også hurtigt blive lidt dyrt at invitere en anden person med på en ferie – også selvom det bare er en miniferie. Derfor er det en god ide at gå efter rejsemål, som ikke er alt for dyre. Det får du en guide til herunder.

Hamborg

Det første bud på en feriedestination, der ikke sprænger budgettet, er Hamborg. Og hvorfor tænker du? For det er måske ikke nødvendigvis de billigste priser, man kan blive udsat for, når man eksempelvis går rundt i byen.

Der er dog den fordel ved Hamborg, at det både er meget nemt og meget billigt at komme dertil fra Danmark, fordi der kører direkte toge, som ikke engang tager så lang tid – så er det er nemlig lidt hyggeligt at togturen på en måde kan blive en del af ferien. Det er der i hvert fald mange, der synes er hyggeligere end at sidde i et fly for eksempel.

Derudover er der også en masse dejlige steder, man kan spise i Hamborg, hvor det slet ikke behøver at være dyrt, hvis man bare lige kender de rigtige steder. Så hvis du gerne vil vælge noget til en okay pris, og hvor det faktisk også er ret nemt at komme afsted, så er Hamborg et rigtig fint bud.

Prag

Hvis I ikke har noget problem med den slags ferier, hvor man flyver, så kan miniferiens destination være Prag. Det er nemlig en by, som er kendt for at have nogle meget fornuftige priser, hvilket også er derfor, at rigtig mange vælger at tage på storbyferie i Prag. Når man først lige har skaffet nogle flybilletter og et sted at sove, så kan man nemlig se frem til meget billige priser, når man eksempelvis er ude at spise eller er på bar.

Rigtig mange steder er det for eksempel billigere at købe en øl end et glas vand – og det siger i hvert fald ret meget i forhold til danske priser. Så hvis man gerne vil have en masse lækker mad og drinks til priser, der ikke sprænger budgettet, så er Prag et oplagt valg.

Budapest

I lidt samme kaliber som Prag, kan man også overveje en anden østeuropæisk storby – nemlig Budapest, der ligesom Prag er kendt for priser, der er rigtig gode, hvis man gerne vil nyde en masse skøn mad, vin og hvad man nu ellers er til, når man er på ferie. 

Ligesom med Prag er det faktisk heller ikke en så lang flyvetur, man skal på, hvis det altså er det transportmiddel, man vælger, så det er faktisk bare med at finde nogle billige flybilletter – og så kan man altså ret hurtigt komme afsted på en billig miniferie.

Overvej et spændende sted i Danmark

Nu har det mest handlet om destinationer, der ligger uden for Danmark, men bare fordi du har inviteret på en miniferie, så betyder det jo ikke nødvendigvis, at det skal foregå i udlandet. Der er sikkert steder i Danmark, som I begge ikke har oplevet før, og det kan sagtens være lige så spændende og unikt som at besøge en af de førnævnte storbyer. 

Du tænker måske, at priserne i Danmark generelt er lidt dyrere end de førnævnte steder, og at det derfor kan være det samme – men der er lige den vigtige forskel, at I ikke skal bruge så mange penge på transport, fordi der er så kort til de forskellige steder i Danmark. Så det er altså værd at overveje, om ferien skal holdes indenlands.