Kategoriarkiv Inspiration

Kan man give en specialpude som gave? 9 grunde til at det er en super gaveide

Søde drømme i gave. En specialpude kan give dine kære den søvn eller støtte, de drømmer om. Derfor er puden en omsorgsfuld og anvendelig tanke at pakke ind. Der er næsten garanti for gode drømme, køreture og arbejdsdage. Læs med her og lær, hvorfor en specialpude er en fremragende gave. 

En specialpude er som at give et kram – Måske den også skal på din ønskeliste? 

Specialpuden giver støtte lige der, hvor der er behov for det. Déttte lige meget om den er beregnet til søvn, arbejde, læsning eller amning. I overført betydning er det vel den bedste tanke, der kan ligge bag en gave: At tænke på hinandens ve og vel og give en gave, som virkelig har betydning i hverdagen og gør ens gøremål lidt blødere. 

En dejlig, blød pude er som et lille kram. Og det fine ved gaver er, at de minder om giveren. På den vis er en pude vel den perfekte gave at hvile hovedet på, når du efter en dejlig dag lukker øjnene og bevæger dig ind i drømmeland. 

En pude til enhver smag

Specialpuder findes i et væld af varianter. Så det er ikke forkert at sige, at der findes en pude til enhver smag. Med andre ord mangler alle en specialpude i deres liv og derfor vil en specialpude sandsynligvis skabe glæde hos modtageren. 

Lige meget om du er ung, gammel, mand, kvinde, til grøn eller rød, så sover, arbejder, flyver eller træner du. Hafaro specialpuder giver eksempelvis et lille indblik i det brede udvalg af puder. 

Det er bare med at gå på opdagelse. 

Specialpuder er hverdagsluksus og gaven du ikke vidste, du manglede 

De bedste gaver er dem, vi ikke ved, vi mangler. Altså den slags gaver, hvor giveren regner ud, hvad du mangler. Men du ved det ikke selv. Så føler modtager sig set og elsket. Det er netop, hvad en fantastisk gave kan: Og her er specialpuden et rigtig fint bud. 

For hvem tænker over, at der findes puder, der er designet specielt til dit behov? Vi bruger i forvejen så meget af vores liv på eksempelvis at sove, arbejde, så hvorfor ikke fortrylle det med lidt speciallavet luksus i form af en pude. 

Hovedpude til syvsoveren 

En hovedpude er et must. Og hvorfor ikke give søvnen et strejf af luksus til nakken?

Stillingen, som vi sover i, har stor betydning. En god pude kan motivere til at ligge godt og rigtigt, mens vi sover. Derfor er en hovedpude en kærlig gave. 

Puden er universel, så mon ikke de fleste kunne mangle en dejlig specialpude eller få deres opdateret. Hovedpuden er lavet af skum, der tilpasser sig hoved samt nakke og støtter dig i dine specifikke sovevaner. 

Hvis dine kære har hedeture, kan en pude også redde natten. Der findes specialpuder særligt beregnet til at lindre hedeture. En anden fantastisk pudeopfindelse er en pude, der støtter både ryg og hoved. Den ligesom krammer rundt om en, når du ligger på siden. Der er et fint lille hul til øret. Dét må være opskriften på en dejlig søvn. 

Knæpude er soveluksus til dem, du holder af 

Har du også brugt din pude mellem dine knæ, når du skulle sove? Bare fordi det aflaster og er rart. Der findes særlige puder til netop dine knæ. 

Måske kender du lige en, som kunne bruge en knæpude? 

Skummet fylder hulrummene ud og giver benmusklerne det bedste udgangspunkt for virkelig at slappe af og restituere. 

Knæpuderne kan også bruges til kropsafspænding. Her er det rart at understøtte knæene med en pude. Så hvis du har en i tankerne, der dyrker eksempelvis yoga, meditation eller blot afspænding, så er en knæpude en dejlig og betænksom gave. 

Siddepuder er en praktisk og omsorgsfuld gave 

Siddepuder er praktiske og kan afhjælpe mange bekymringer på sigt. Derfor er det en fin, præventiv gave, der viser omtanke samt omsorg. 

Her er der både tale om skråpuder, bækkenbenspuder og halebenspuder. Der findes også simple siddepuder. I alle tilfælde er puder med til at sætte fokus på en sund arbejdsstilling og velvære. 

Mange af os arbejder adskillige timer ved eksempelvis skrivebordet. Her kan en siddepude gøre mirakler. Måske du heller ikke selv tidligere har tænkt, hvor fin en mulighed en siddepude er. Ville det ikke være fantastisk at modtage en pude i gave fra en, der har sendt din trivsel en kærlig tanke? 

Rygpuden til bilisten og læsehesten 

Rygpuder er geniale både i din fritid, på arbejdet eller i bilen. Alle de steder, hvor du sætter dig i en stol. 

Puden kan have massageknopper, som stimulerer blodomløb og muskler. De kan støtte lænden også under kørsel. Måske har du købt en bil, hvor sæderne ikke helt passer? Komforten er fin, men den kan blive bedre. I det tilfælde kan en specialpude til ryggen redde dagen. Når du kører langt eller meget, bliver puden forskellen på en opslidende tur med ømme muskler eller en behagelig oplevelse. Rygpuden yder den støtte, der skal til. 

Hvis du kender en, der bruger bilen ofte, er en rygpude en kærlig tanke. Det samme gælder de, der arbejder meget ved computer, spiller computerspil eller nyder lange film i lænestolen. Der findes sågar rygpuder med armlæn til eksempelvis læsehesten, der skal hvile sine arme, når et blad i bogen skal vendes. 

God læselyst. 

Lændepuder forhindrer problemerne 

Lændepuden har samme funktion som rygpuden. Særligt mange af os har udfordringer med lænden eller kan have brug for at forebygge overbelastning. Den er eksempelvis kærkommen i en flittigt brugt kontorstol. 

Send derfor en kærlig tanke til lænden og giv en pude i gave til en, som på sigt virkelig vil nyde godt af, at du skænkede den en tanke. 

Nakkepuden er til ham eller hende, der flyver ud i verden 

En lang flyvetur uden en god pude er noget, du ikke gør to gange. Den der følelse af ikke at kunne læne sig nogle steder hen, glemmer du sjældent. Men en dejlig nakkepude læser alle problemerne og du kan trygt rejse ind i drømmeland på din drømmerejse. 

Til hende eller ham, der skal på en længere flyvetur ud i verden, er en god nakkepude den fineste gave. Det kan være en studerende, der skal på udveksling, en forretningskvinde, der flyver meget eller en familie, der skal på ferie med de små. 

Tænk at give dem en fin nakkepude og vise forståelse og anerkendelse for deres spændende planer. 

8 ideer til funktionelle gaver til ham der har alt

At købe gaver til mennesker du elsker kan være noget af det mest rare og tilfredsstillende. Bare ikke hvis modtageren er manden der har alt. Om det så er din far, mand eller bror, så kan det kræve længere tid i tænkeboks end normalt, når du skal finde på en gave han bliver glad for, selvom han hverken ønsker sig eller mangler noget.

Kan du ikke finde på noget han mangler, eller noget mere personligt, så kan du altid gå efter noget funktionelt. Og her kan du sagtens være med til at vurdere hvad der kan være funktionelt for ham, og hvilken gave han ikke engang vidste at han manglede endnu. Det viser også betænksomhed og omtanke, og det er jo en gave i sig selv – på lige fod med hjemmelavede gaver og oplevelser. Her får du otte forskellige funktionelle gaver til inspiration.

Værktøjsbælte

Mange mennesker sidestiller værktøjsbælter med pistolbælter, og opfører sig John Wayne så snart de ifører sig et. Og det ligner da også til forveksling, hvilket måske kan forklare hvorfor de er blevet så populære. Men i bund og grund er det bare mere praktisk opbevaring af værktøj undervejs i gør-det-selv projektet, og det kan jo altid bruges. Og det bedste ved det er, at du også kan låne det, næste gang du selv går i gang med et projekt – for der er ingen der siger, at værktøjsbælter kun er til mænd.

Hjemmesko

Funktionel, varm og hyggelig – alt det opfylder hjemmesko. Har I skruet lidt ned for varmen er der sikkert en smule fodkoldt, og så kan hjemmesko være en genial gave. Og de findes i alle materialer, tykkelser og designs, så du kan tilpasse dem lige præcis til manden i dit liv.

Når vi nærmer os sommeren kan du lade ham avancere til et par sandaler, som han kan hoppe i, når han skal et smut ud i haven eller på terrassen. Fordelen ved at købe det til ham er, at du får lov at vælge hvor grimme de må være, hvis du går op i den slags.

Kontorstol

Hvis du har et lidt større gavebudget end de fleste og virkelig vil forkæle ham, ville en ny kontorstol sikkert gøre stor lykke. Med mindre han selv har købt en ny inden for de senere år, kan han helt sikkert godt bruge en ny. I hvert fald hvis han, som de fleste af os, har arbejdet en del mere hjemme de sidste tre år.

Med mindre du er helt sikker på hvilken stol han får brug for, kan det være en fordel at lade ham vælge en selv. Og mangler I inspiration eller stole at kigge på har iStol.dk et kæmpe udvalg af stole så der skulle være rigeligt at vælge mellem. Du kan selvfølgelig også tage chancen og vælge en stol til ham, men det skal være muligt at returnere den i så fald.

Løbeudstyr

Løber han, så vil nyt løbeudstyr altid være en god idé. For selvom han allerede har det, kan det nemt være blevet slidt, eller han kunne få brug for endnu et par løbesokker, så han ikke når at løbe tør mellem tøjvaskene. Du kan også give ham et nyt løbeur, eller sikkerhedsudstyr til hvis han løber om natten. Løber han ikke, så drop at give ham løbeudstyr – det er bare demotiverende og unødvendigt at prøve at prakke nogen noget på. 

Telefonholder

Er han mere til cykling, så vil en telefonholder helt sikkert være en stor hjælp, hvis han ikke allerede har det. Der findes mange udgaver, men den vigtigste funktion er, at holde telefonen fast på cyklen så man har nem adgang til den mens man cykler. På den måde kan man bruge den til at registrere cykling og til at finde vej.

Varmt tøj

Noget der virker basalt, men som altid kommer i brug, er varmt tøj. Mange mænd – og også kvinder for den sags skyld – er dårlige til at købe varmt, praktisk tøj til sig selv med mindre de står overfor en vandre- eller skiferie. Men til almindelig hverdagsbrug i vintermånederne står mange af os pludselig og mangler en ekstra sweater eller undertøj der varmer, så derfor er det en både betænksom og funktionel gave.

Er du typen der strikker, kan du udnytte det til at strikke en stor, varm sweater eller et personligt tørklæde til ham. Det varmer både krop og sjæl, og er mere værd end alle de dyre trøjer du kan finde i herretøjsforretninger.

Nyt keyboard

Arbejder han meget ved computeren, eller gamer han meget, kan et nyt keyboard måske komme på tale. Der skal selvfølgelig være behov for det, men det har de fleste. Fordelen her er, at hvis han arbejder hjemmefra, kan du sørge for at købe et næsten lydløst keyboard, så du slipper for at få stress af hans tasten, hvis I arbejder tæt på hinanden.

Til gamere findes et utal af keyboards som har forskellige funktioner, designs og lys, så her skal du nok researche lidt, inden du springer ud i det. Men til gameren vil et nyt keyboard være som at få helt nyt legetøj, så det er bestemt al energien værd!

Køkkenknive

Kan manden i dit liv godt lide at lave mad, og vil du gerne opfordre ham til at gøre det mere, så giv ham mulighed for at nørde det endnu mere. Hvis du køber et sæt gode kokkeknive, får han måske endnu mere lyst til at lave mad, og det kan være han kaster sig ud i nye opskrifter, som du også får gavn af.

Du kan også bare få slebet alle de knive han har nu. Og her kan det måske være fristende at gøre det som en overraskelse, men sørg hellere for at advare ham, inden han bruger de nyslebne knive for første gang, så I ikke ender en tur på skadestuen fordi han kommer til skade på, hvad han troede var en sløv kniv.

Mulighederne er mange, og du kan sikkert sagtens finde flere selv. Det vigtigste er bare, at du ser hvad han bruger sin tid på, lytter til hans behov og prøver at få en gave til at passe ind til dette. På den måde kan du næsten ikke undgå at gøre ham glad og rørt, ligegyldigt hvad du finder på af gaver – om det så bliver hjemmesokker eller nye fælge til dækkene.

Sommerferiegaver til børnene – 10 gode gaver de kan bruge på ferien

At have børn med på ferie er herligt og givende for alle. Det kan også være lidt af en udfordring. Børn er vandt til at bruge deres krop, de kan ikke koncentrere sig i lang tid af gangen og de har brug for oplevelser. På en lang bil tur, tog tur eller sejl tur, kan det være svært at underholde børnene hele tiden.

Når man når frem til destinationen, er det samme historie. Dels er det utroligt dejligt, dels kan man som voksen føle sig lidt ophængt af hele tiden at skulle underholde.

Her får du 10 gode ideer, til gaver, som børnene kan bruge lang tid på, både på selve rejsen, men også på destinationen.

# 1. Litteratur om lande

Litteratur om lande er lang tids underholdning, hvis ferien går til Gardasøen. Gardasøen ligger i det nordlige Italien. Ved siden af og under en hel masse andre lande. Der er mange timers udforskning gemt i litteratur om Gardasøen, eller Italien.

Et illustreret atlas til børn, er en fabelagtig ide. Undervejs kan de studere de lande de kommer igennem og følge hele ruten frem til destinationen.

# 2. Litteratur om dyr

Dyr er altid spændende at studere. Der findes et hav af spændende bøger, som er målrettet børn, der handler om dyr.

Nogle bøger handler om et enkelt dyr og er fulde af billeder af dyret. Andre handler om dyr der lever et bestemt sted, eksempelvis i skoven. Endnu andre omhandler sjældne dyr, eller dyr som findes i Europa.

Bøger om fugle er ekstra gode. Mange fugle lever både i Danmark og i det øvrige Europa. Børnene vil kunne bruge mange timer, både på at læse om fuglene, men også på måske at genkende dem på rejsens mål.

# 3. Litteratur om sten

Sten er lidt lige som historierne om dyr. Nogen sten findes der mange af i norden, andre findes der mange af i syden.

Både det at læse om dem og det, senere at finde dem, er utroligt interessant, faktisk både for børn og voksne.

# 4. En god bog der er alderssvarende

Selv om børnene måske ikke er læseheste i forvejen, er en god alderssvarende bog, måske ikke en tosset ide. Ofte handler manglende læselyst om ikke at kunne finde ro til at fordybe sig. En lang togtur giver helt sikkert nok ro til at komme i gang med en god bog.

Hvis du er i tvivl om hvilken bog du skal vælge, kan du spørge din boghandler. Han eller hun har stor indsigt i hvad børn i forskellige aldre, godt kan lide at læse.

At bogen er alderssvarende er vigtigt. Er den for nem, bliver den hurtigt kedelig. Er den for svær, mister de modet og giver op.

# 5. Opgavebøger med mening

Frem mod sommerferien, findes der i alle butikker en hel masse opgavebøger, som netop er tænkt til feriebrug.

Det er vigtigt at du, som forældre lægger mærke til dels om de er alderssvarende og dels om de rent faktisk har et okay indhold.

Nogen gange er blankt papir og en god pakke tusser mere værd end en opgavebog.

Hvis du har fantasi til det, kan du selv hjælpe børnene på vej, ved at give dem opgaver. Eksempelvis kan du bede dem tegne noget af det de ser undervejs.

# 6. Sudoku for børn

Den klassiske sudoku har ni felter, med hver ni rum. Den kommer i forskellige sværhedsgrader. Ofte er der brugt stjerner til at markere hvor svære de er.

For børn er der lavet sudoku med både færre felter og færre rum. Der står som regel udenpå, hvilken aldersgruppe de er tiltænkt.

Hvis et barn, eller en voksen, først bliver bidt af sudoku, så er der virkeligt mange timers underholdning at hente.

Når børnene har mestret dem der er lavet til børn, ligger det snublende nært at gå videre med den klassiske model.

# 7. Lydbøger for børn

Et abonnement på lydbøger er en oplagt ide. Der findes efterhånden mange udbydere, som også tilbyder et stort antal børnebøger.

Fordelen ved lydbøger er at barnet nemt kan lave noget andet samtidig med at det har en god bog i ørene. Som en lille bonus sker der ofte det at lydbøgerne fremmer læselysten.

Børnene kan både lytte en spændende historie og tegne flotte tegninger samtidigt. De kan naturligvis også bare se ud af vinduet og samtidig bemærke sig det skiftende landskab.

Der er mange klassiske børnebøger, som børnene ikke når at stifte bekendtskab med gennem deres skolegang. Lydbøger er forældrenes chance for at give deres børn lidt ekstra litteratur med i bagagen.

# 8. Forstørrelsesglas

Forstørrelsesglas og små bøtter, hvor låget forstørre det man stopper i bøtten er altid et hit hos børn. Det er ikke rigtigt noget man kan bruge på selve turen. Til gengæld er det noget man kan bruge mange timer på når man når frem.

Hvis der så oven i købet medfølger en bog om insekter, så er det dobbelt op på underholdningen.

At fange de små insekter kan godt være lidt svært. Et net og en god pincet som er nem at håndtere for børn, kan også være godt at have med i gaven.

# 9. Leg på stranden

Hvis destinationen går mod syd, sol og strand, er den bedste gave, strand legetøj.

Det kan være det klassiske spand og skovl sæt, eller måske et sæt af biler der godt kan tåle sand og vand. En lille lastbil og en gravko, kan transportere meget sand og små sten, i mange timer.

Bolde er også gode. Bolde kan igangsætte alle mulige lege, for børn i forskellige aldre. Om det er en leg om at trille, kaste eller sparke, afhænger lidt af alderen.

En oppustelig badebold er en klassiker og faktisk en man aldrig bliver for gammel til.

# 10. Fang en fisk eller en krabbe

Fiskestænger og fiskenet er også noget der kan optage børn i lang tid.

At fange en fisk, kan imidlertid tage meget lang tid. At fange en krabbe er ofte meget nemmere og tager aldrig særlig lang tid.

En lille fisk eller en krappe i en spand vand, kan give meget underholdning og er et lærerigt studie.

At tage på en rigtig fisketur, kræver lidt mere udstyr, men hvis barnet har tålmodighed til det, er det en herlig oplevelse for både børn og voksne.

Er dit barn vild med fodbold, så giv en fodboldtrøje i morgen

Fodbold VM 2022 er nu og her. Derfor ønsker langt de fleste raske drenge og raske piger sig en fodboldtrøje, de kan flashe, når de ser fodbold med vennerne eller bare i skolen eller i fritidsordning. Heldigvis er der gode muligheder for at find fodboldtrøjer i børnestørrelse her. Det vil dit barn blive glad for.

Fodboldtrøjer i nationalfarver

Fodbold-VM 2022 skal afvikles i Qatar den  20. november til 18. december. Det bliver det 22. VM, og der skal deltage hele 32 nationer. Dermed kommer der igen fokus på fodboldtrøjer fra de enkelte nationer. Rigtig mange har et land, udover Danmark, som de holder med ved VM. Derfor er det en god ide, at give en fodboldtrøje i nationsfarver til dit barn. Det kan være Holland, Tyskland eller måske Brasilien eller Argentina, som er favoritholdet.

Det danske landshold

Det danske landshold skal spille deres kampe i den indledende pulje ved VM i Qatar henholdsvis den 22. november mod Tunesien, den 26. januar mod Frankrig og den 30. november mod Australien. De to første kampe spile i Doha, mens den sidste i Al Wakrah. Danmark er, sammen med Frankrig, favorit til at gå videre fra puljen. Og det danske landshold er igen blevet meget populært blandt både voksne og børn. Det er blevet en normal ting, at gå rundt i en dansk landsholdstrøje. Så det vil være populært at købe en dansk landsholdstrøje til dit barn.

Belgien er blandt VM-favoritterne

Tror du på at Belgien kan vinde VM i Qatar, så er det måske en ide at købe en belgisk VM-trøje. Belgien er i gruppe F, og skal møde Canada, Marokko og Kroatien, og er sammen med de forsvarende VM-sølvindere fra Kroatien favoritter til at gå videre til næste runde. En belgisk VM-trøje vil være populær hos mange drenge og piger.

De blå/gule svenskere

Sverige er Danmarks broderland, men også en stolt fodboldnation. Desværre er Sverige ikke md ved VM i Qatar, men derfor kan det godt være populært at købe en svensk landsholdstrøje og flashe den i forbindelse med det kommende VM. De blå/gule farver er populære hos drenge og piger.

Real Madrid er populær

Blandt de mest populære fodboldtrøjer i verden er trøjen fra spanske Real Madrid. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1902, fik i 1920 lov til at kalde kongelig. Hjemmebanen er Santiago Bernabeu i centrum af Madrid, hvor der er plads til mere end 80.000 tilskuere. Real Madrid er blandt de mest succesfulde klubber i Europa med 14 triumfer i Champions League og mere end 35 spanske mesterskaber på deres rekordliste. Succesen over de mange år, har også gjort en Real Madrid trøjer til at være blandt de mest populære for børn i alle aldre.

Mange danskere følger Ajax Amsterdam

‘Hollandske Ajax Amsterdam er en populært klub blandt mange danskere, og dermed også en populær fodboldtrøje at købe. Den hollandske storklub er stiftet helt tilbage i år 1900. Den spiller sine hjemmekampe på Johan Cruyff Arena, hvor der er plads til mere end 55.000 tilskuere. Det er en af Europas mest succesrige klubber, og har vundet en lang række europæiske titler. Desuden har der altid spille mange danske fodboldspillere hos Ajax Amsterdam, hvilket har medvirket til at gøre klubbens trøjer endnu mere populære plan dansk drenge og piger.

Trøje fra Den Gamle dame

Italienske Juventus kaldes også for Den gamle dame, og er en klub med fans over hele verden. Klubben hører hjemme i Torino i Italien, hvor den blev grundlagt i 1897. Juventus har vundet 36 italienske mesterskabstitler og en lang række europæiske titler. En række af verdens bedste fodboldspillere har spillet i Juventus, hvor de blev iført de klassiske sort/hvide trøjer med striber. Og netop de stribede trøjer er populære, og en fodboldtrøje som mange børn kan lide at tage på.

Bayern München er en tysk stolthed

Fodboldklubben Bayern München er stoltheden i delstaten Bayern, og en meget dominerende klub i tysk fodbold. Klubben har vundet en lang række internationale titler, heriblandt to verdensmesterskaber, og har på den måde fået fans overalt i verden. Klubben blev grundlagt i 1900, og vandt sit første mesterskab i 1932. Der er rigtig mange danskere, også børn, der følger Bayern München, og derfor er det også populært at købe fodboldtrøjer i den røde farve, som den sydtyske klub spiller i.

Inter Miami spiller i pink

Amerikansk fodbold er ikke så kendt i Danmark. Men det er voksende i popularitet. Og der er ved at komme fans i Danmark til blandt andre Inter Miami CF, der som navnet siger hører hjemme i Miami og som spiller i Major League Soccer. Det er specielt grundet den pink hjemmebanetrøje, at klubben er blevet populær, og at mange gerne vil købe fodboldtrøjen fra den amerikanske klub. Rigtig mange børn elsker den flotte trøje.

Find trøjen i favoritfarven

Ønsker dine børn ikke en fodboldtrøje i design fra en fodboldklub eller et landshold, så kan du i stedet vælge blot at købe en trøje i den farve, som dit barn bedst kan lide. Mange har en ynglingsfarve, så det er oplagt at købe en trøje i den farve til dit barn.

Andre muligheder for den rette farve

Er du ikke vild med farven på fodboldtrøjen på dit favorithold, så er der heldigvis andre muligheder. For langt de fleste klubber har flere trøjer, du kan vælge imellem. Alle klubber har en hjemmebanetrøje og en udebanetrøje. Men nogle klubber har også op til flere trøjer til europæisk fodbold. Men faktisk også en opvarmningstrøje. Så der er oftest rigtig gode muligheder for at finde trøjen til dit barn i det design, der matcher barnets behov eller smag.

5 gode gaveideer til hende der gerne vil have et smukt smil

Mangler du en gaveide til hende, der er besat af det smukke colgate-smil? Hvorfor ikke forkæle hende med en gave, som kan give hende det perlehvide smil, som hun altid har drømt om?

Måske er tandplejningsprodukter en lidt uortodoks form for gave. Ikke desto mindre er det en, man kan have glæde af hver dag, og så giver det et flot tandsmil for livet.

Hvis du kender en som virkelig går op i tandpastasmilet og den gode mundhygiejne, så er gaver til de perlehvide tænder den perfekte ide. Her har vi samlet 5 super gode gaveideer, som med garanteret vil glæde hende, der ønsker sig et blændende flot smil. 

1. Tandblegning til det kridhvide smil

Nu til dags findes der er bred vifte af smarte tabletter, gels og cremer til tandblegning. Hvis du kender en som virkelig er dedikeret til det kridhvide colgate-smil, så er produkter til tandblegning et sandt hit.

Tandblegning er et fænomen, hvor du bruger forskellige remedier til at gøre tænderne endnu hvidere. Produkterne virker ved at fjerne misfarvninger og afblege tænderne, så de får en naturlig hvidere glans. Der er mange produkter til afblegning, som du kan forære i gave. Det kan for eksempel være med en aktiv kul-blanding, blegningspulver eller en smart tandblegningspen.

Produkterne er nogen som man selv kan tage i brug der hjemme, og de er ganske uskadelige over for vores tænder. Tandblegning er også noget, som man kan få klaret hos tandlægen, men så ligger prisen ofte i den dyrere ende. Tandblegning der hjemme er både effektivt, nemt og hurtig at bruge, så det vil med sikkerhed blive en gave, der hitter. 

2. Giv en betalt tur til tandrensning

I stedet for et gavekort til en tøjbutik, så hvorfor ikke betale for en grundig omgang tandrensning hos tandlægen? Tandlægeture er dyre og det er ofte noget, som man sparer sammen til for at kunne få råd. Til hende der elsker god mundhygiejne er tandrensning et must. Tandrensning bliver klaret hos tandlægen, hvor plak, belægninger og tandsten fjernes.

Giv hende en betalt tur hos tandlægen, hvor hun får renset munden fri for uønskede bakterier og kan gå fra klinikken med en strålende ren mund. Bestil en tandrensning til hende den heldige, og støt op i den gode mundhygiejne med en luksuriøs behandling hos tandlægen. 

3. Glæd hende med en elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste er et must have til hende, som gerne vil have et smukt smil. Hvis hun fortsat bruger en traditionel tandbørste, så er det på tide med en udskiftning. Rigtig mange vælger at skifte den traditionelle tandbørste ud med en elektrisk for at optimere deres tandbørstningsrutine.

En elektrisk tandbørste kan hjælpe til at holde tænderne ekstra rene, da børstens roterende hoved kommer grundigt rundt om tænderne. Hvis du vil forære hende en ekstra smart tandbørste kan man også købe varianter med minuttællere på, der kan minde dig om at børste i mindst 2 minutter. Det er den perfekte gaveide, som kan optimere den daglige tandbørstning for den heldige gavemodtager. 

4. Køb en mundspray til blegning

Hvis du er ægte beauty-nørd, så kender du også til smarte hurtige hacks til det flotte smil. Hvis tandsmilet skal stråle på få sekunder, så kan en mundspray med blegningseffekt hjælpe i mål. Forær en smart tandblegnings mundspray i gave til hende, som gerne vil have en skinnende perlerække hver eneste dag.

Mundsprayen er lille og effektiv, og giver samtidig en rigtig lækker smag i munden. Sprayen kan bruges efter morgenkaffen og hjælpe med at nedtone eventuelle gule farver eller beskidte tænder. Det er den perfekte sjove gaveide til hende, som går op i det flotte tandsmil.

5. Saml en gaveæske til den sunde mund

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken gave der er den helt rigtige? Hvorfor ikke samle alle herlighederne til flotte tænder i en og samme pakke. Gaveæsker og kurve er en enorm populær gaveide, som kan fyldes med alverdens spændende ting. Mange sammensætter deres egne kreative kurve med spændende sager, som modtageren holder af. I dette tilfælde kunne gavekurven fyldes med alt det bedste til den gode mundhygiejne.

Find en flot æske eller kurv og fyld den med alverdens luksusprodukter til de rene og flotte tænder. Arranger den gode økologiske tandpasta med en bambustandbørste, lidt tandtråd og måske en omgang forfriskende mundskyl. Hvis der skal gøres noget ekstra ud af det, så kan du spæde op med mintpastiller, tandbørstekrus, blegningscreme eller andet sjovt. Tilføj et sjovt kort til hende, som går ekstra meget op i mundhygiejnen, og se det flotte tandsmil brede sig, når du forærer denne unikke gave. 

4 gode grunde til, at LED strips er en perfekt gave til børn mellem 10-17 år

Det kan være svært at finde en god gave til børn mellem 10-17 år. I denne tid udvikler børn sig meget og rigtig hurtigt, så deres interesser skifter som regel også uden det store varsel.

Heldigvis er LED strips en rigtig god gave som alle børn mellem 10-17 år vil få meget glæde af! I denne artikel kan du læse mere om:

  • Hvad LED strips er.
  • Hvorfor det er en god gave til børn i denne aldersgruppe.

Hvad er LED strips?

LED strips er bånd, hvor der sidder meget små LED pærer på, som kan lyse hele båndet op. Disse strips er så små, at de kan opsættes næsten over alt, og de giver rigtig godt lys til ethvert børneværelse.

Fordelen ved, at disse bånd benytter sig af LED lys er, at pærerne ikke bliver varme, og der er derfor ingen fare ved at sætte dem i et trængt hjørne eller tæt på gardiner, sengetøj eller andet letantændeligt materiale.

Det er altså både en sikker og cool investering. Hvis du vil vide mere om dette produkter, så læs mere her.

4 grunde til, at der er en god gave

Udover, at disse LED strips er meget sikre at sætte op, så er de også enormt populære blandt børn og unge på 10-17 år.

Dette er der mange grunde til, og der er derfor også mange grunde til, at disse strips er den perfekte gave. Læs videre og find ud af hvorfor.

Nem opgradering af børneværelset

Den første grund til, at LED strips er en god gave, er fordi det er en nem og hurtig måde at opgradere børneværelset. Værelset vil hurtigt virke mere voksent og cool, uden at I behøver male eller købe masser af nye møbler.

Det vil helt klart være et hit både hos dit barn, men også hos de venner, dit barn tager med hjem og viser værelset frem til.

Det perfekte tilbehør til en hver leg

En af grundende til, at LED strips vil være et stort hit hos dit eget barn og deres venner er fordi, disse lys er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære på til enhver aktivitet. Nogle få eksempler kunne være:

  • At se en film, som kræver en hyggelig belysning.
  • Overnatninger, hvor børnene ender med at være vågne det meste af natten.
  • At spille brætspil eller computerspil, som kun bliver mere sjove, når belysningen passer dertil.
  • Meget andet.

Der er altså mange aktiviteter, som kan blive sjovere eller mere intense, hvis de er ledsaget af den perfekte atmosfære i rummet.

Giver tryghed i nattens mørke

Hvis du har et barn eller en teenager, som er ved at være for gammel til en natlampe, men stadig er en smule bange for mørket, så kan LED strips også være en stor hjælp her.

Som nævnt ovenfor, så giver disse strips en behagelig belysning, så dit barn nemt kan sove uforstyrret. Derudover, så bliver de heller ikke varme og er derfor mindre farlige at have tændt hele natten.

Giver point hos teenageren

Hvis ikke du allerede er blevet overbevist om, at dette er en god gave til ethvert barn i alderen 10-17 år, så kan den sidste grund, være den, der overbeviser dig.

LED strips er blevet enormt efterspurgte gennem TikTok, som er en populær social medie-side for børn fra 12 år og op. Hvis du gerne vil score nogle ekstra sejheds-point hos din teenager, så er sådan et køb helt klar sagen.

De unge poster videoer af dem selv på TikTok, hvor de bruger LED strips til at give den rigtige stemning i videoen eller til at vise deres seje værelse frem, så hvis du kan få din teenager til at føle sig som en del af denne trend, så vil de helt sikkert blive glad.

Giv hende en designerlampe i gave – 3 grunde til hun bliver glad for den

Der er intet som at give en gave til en person, du holder af. Du får lov til at betragte, hvordan de spændt åbner gaven, og forhåbentlig får du også fornøjelsen af at se dem nyde deres gave. Men derfor kan det stadig godt være svært med gaver. Det kræver nemlig, at du finder den helt rette gave, der passer til netop den person, der skal modtage gaven.

Hvis du leder efter den perfekte gave til kvinden, der har alt, bør du overveje at give en designerlampe. Det er helt klart en gave, der vil falde på god jord. Derfor får du her tre gode grunde til at give en designerlampe til kvinden i dit liv.

Grund nummer 1: Alle har brug for lys

Den overvejende grund til at købe en designerlampe, er, at alle har brug for lys i deres hjem. Derfor tjener en designerlampe altså et funktionelt formål. Alle rum i et hjem har brug for belysning, så rummene kan blive lyst op, når mørket falder på.

Når du køber en designerlampe, der skal være en gave, hjælper du altså først og fremmest gavemodtageren med at få opfyldt et funktionelt og praktisk behov. Det er derfor også den primære grund til, at du skal give lampen i gave.

Grund nummer 2: En æstetisk dekoration

Der findes jo et hav af lamper, så hvorfor egentlig give en designerlampe i gave? Du skal vælge en designerlampe, fordi den er meget mere end blot en belysningskilde. Når du køber en designerlampe, får du nemlig også designet med i prisen.

Det vil med andre ord sige, at du får en flot og æstetisk genstand, der er ligeså meget en dekoration, som det er en belysningskilde.

Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en designer, som gavemodtageren kan lide. Hvis gavemodtageren er glad for én eller flere specifikke designere, vil det derfor være en god idé at vælge en lampe fra deres kollektioner. På den måde er der større sandsynlighed for, at lampen vil falde i gavemodtagerens smag.

Grund nummer 3: Et gennemført udtryk

Den tredje grund til at vælge en designerlampe som gave, er, at lampen kan hjælpe med at skabe et gennemført udtryk i boligen. Hvis gavemodtageren allerede har flere genstande fra en specifik designer, kan lampen være med til at skabe en rød tråd i indretningen.

Derfor er det netop også vigtigt, at du tager udgangspunkt i gavemodtagerens indretningsstil og personlige præferencer, når du skal vælge en lampe at give som gave.

Sådan vælger du den rette lampe som gave

Hvis du føler dig overbevist om, at en designerlampe er den rette gave til en kvinde, du holder af, skal du have fundet den rette lampe.

Først bør du finde ud af, hvor lampen skal placeres. Skal det være en spisebordslampe? Natbordslampe? Loftlampe? Mulighederne er mange. Når først du har valgt en placering til lampen, kan du derfor skære en del lamper fra. Det gør det nemmere at finde den rette lampe til gavemodtageren.

Dernæst bør du sikre dig, at lampen falder i gavemodtagerens smag. Derfor bør du, som nævnt, vælge en designer, som du ved, at hun sætter pris på, og måske allerede har i sit hjem.

Herefter skal du beslutte dig for størrelsen på lampen. Ofte hænger størrelsen også sammen med designervalget. Nogle designere er nemlig kendt for at skabe store og iøjefaldende lamper, hvorimod andre skaber mindre og mere minimalistiske lamper. Der er intet rigtigt eller forkert. Lampen skal blot passe til din gavemodtagers indretningsstil.

Til sidst kommer farvevalget. Her skal du sikre dig, at du vælger en farve, der passer til de øvrige farver i gavemodtagerens hjem. På den måde er der størst sandsynlighed for, at gavemodtageren vil elske lampen.

Giv en forlænget weekend i gave – 3 gode ideer til fede, billige storbyferier

Der er intet som at få en rejse i gave . Faktisk kan der argumenteres for, at en rejse er en firdobbelt glæde. Først og fremmest er der glæden ved at modtage en gave. Dernæst er der forventningens glæde, da gavemodtageren kan se frem til en fed rejse med oplevelser. Der er naturligvis også selve glæden ved rejsen og dens mange oplevelser. Derudover er der også mindet om rejsen, som gavemodtageren altid vil have. Derfor er der god grund til at vælge en rejse som gave.

Hvis du er i tvivl om, hvilken rejse du skal give i gave, kommer der her tre forslag til fede og billige storbyferier, hvor gavemodtageren kan tage på forlænget weekend.

Tag udgangspunkt i gavemodtageren

Måske er du selv helt pjattet med at rejse. I så fald har du helt sikkert også en eller flere foretrukne rejsedestinationer. Hvis det er tilfældet, virker det måske oplagt at købe en ferie hertil og give til gavemodtageren. Men det er faktisk ikke den bedste idé.

Det kan nemlig sagtens være, at gavemodtageren mest af alt er til en helt anden type ferie. Derfor er det en god idé at sætte dig i gavemodtagerens sted. Hvad er hun eller hun mest til?

Hvis gavemodtageren er til fest og farver

Er gavemodtageren kendt som ham eller hende, der altid tager sidst hjem fra festen? Er vedkommende altid klar, når nogen siger shots? Så er Prag den helt rigtige destination til din kære gavemodtager.

Byen er nemlig fyldt med natklubber, barer og cocktailsteder, hvor din gavemodtager vil føle sig mere end godt tilpas. Derudover er byen også kendt for at sælge alkohol til en aldeles overkommelig pris. Derfor er det den helt rigtige destination til festaben i dit liv.

Udover alle festmulighederne rummer byen også flere historiske attraktioner og lækre spisesteder. Derfor kan den festglade gavemodtager også sagtens tage hjem fra ferien med nogle ædru minder i baggagen. Nogenlunde ædru, i hvert fald.

Hvis gavemodtageren elsker kultur og byliv

Hvis din gavemodtager elsker kulturelle oplevelser og pulserende byliv, er London den helt rigtige destination. Byen er nemlig fyldt med begge dele – og meget, meget andet.

Byen bugner nemlig med forskellige tilbud, der både henvender sig til det mainstreame såvel som det avantgarde publikum. Derfor vil din gavemodtager uden tvivl også kunne finde et kulturelt tilbud, der lever op til alle hans eller hendes forventninger.

I London er der også fyldt med udsøgte spisesteder, fornemme cocktailbarer og hyggelige pubs. Uanset hvad din gavemodtager er mest til, vil vedkommende uden tvivl elske sin forlænget weekend i London.

Hvis din gavemodtager elsker historie

Måske er din gavemodtager helt vildt fascineret af historie? I så fald bør du ikke snyde ham eller hende for en forlænget weekend i Rom. Byen er nemlig helt fyldt op med den ene historiske bygning eller monument efter det andet.

Her vil tiden flyve afsted for historieelskeren, mens han eller hun vandrer rundt og mærker historiens vingesus. Én ting er at læse om historien, en helt anden ting er at opleve den.

Når din historieglade gavemodtager bliver sulten eller tørstig, er Rom et fortræffeligt valg. Ingen besøgende bør tage hjem fra denne skønne by uden en kop kaffe, en pizza og en pastaret. Det er nemlig hovedstaden for alle tre ting.

Derfor vil din gavemodtager også let kunne finde et utroligt lækkert spisested. Her vil vedkommende kunne spise den lækreste pizza eller mest velsmagende pastaret, han eller hun nogensinde vil få. Derefter vil gavemodtageren helt klart været klar til flere historieeventyr i fortryllende Rom. Det er bare at komme afsted.

5 ideer til gaver til ham der læser til softwareudvikler

Der er mange jobs nu om dage, hvor man sidder meget foran computeren, eller bare sidder i det hele taget. Det gælder for utrolig mange mennesker, på direktører, socialrådgivere, kundeservice og software udviklere. Det er alle mulige jobs både indenfor sprog, teknologi og markedsføring.

Sådanne jobs kan være hårde, hvis man ikke sørger for at behandle kroppen godt imens. Det gælder både holdning, bevægelse og ergonomien. Så der er mange ting man kan gøre for at holde sig lidt i gang, og sørge for en sund arbejdsplads. Der er også måder hvor man få brugt noget energi, hvis nu man er en som hurtig bliver rastløs, eller har for meget energi til at sidde på kontor i længere tid.

Derfor er der også mange gode gaveideer til dem som sidder på kontor, noget som kan hjælpe og gavne dem i deres hverdag. Det er altid rart at kunne give en gave, som man ved vil blive brugt.

Hvis din kæreste, ven eller andet er med til at udvikle software eller er studerende og han eller hun sidder i mange timer i streg ved skrivebordet, så er der masser gode ideer til fødselsdagsgaver, som de kan bruge i hverdagen. Måske endda gaverne kan gøre arbejdet nemmere for ham eller hende.

En god kontorstol

Hvis din kæreste, ven, søn eller andet, sider flere timer i streg for at arbejde med software, lave computerprogrammer, er grafisk designer eller andet, så burde de allerede have en god stol. Det er nok det der er det allervigtigste når man sidder og arbejder, nemlig at sidde ordentligt! Det kan give en masse smerte og skader hvis man ikke sidder ordentligt. Med en dårlig stol kan det være helt umuligt at kunne sidde godt, og man vil bare få ondt og sidde på en dårlig måde.

Så hvis din kæreste eller ven ikke har en god kontorstol allerede, eller hvis den de har er blevet gammel og slidt, så er det helt sikkert en god ide med en ny. Det vil de helt sikkert kun have gavn af, og deres ryg vil takke dig for det bagefter.

En ergonomisk fodskammel

En anden god ting der kan hjælpe på en god ergonomi til kontoret og skrivebordet, er en fodskammel. Det er ikke lige sådan en man tænker på først, og kan måske virke lidt kedelig. Men en fodskammel er virkelig noget der kan hjælpe på ens stilling, holdning og gøre det mere komfortabelt. Du kan få nogle der kan indstilles og hæves og sænkes endda, så den kan justeres helt perfekt til en.

Finger Gadgets!

Det kan måske virke fjollede eller mærkeligt, men der er så mange forskellige muligheder og grunde til at have nogle forskellige Gadgets med sig på skrivebordet når man arbejde. Det kan være til den mere urolige type, som har brug for at bruge sin energi til noget, så kan man men fingre trænere, simpelthen træne sine hænder og fingre, med små vægte.

Det kan også være rigtig sundt og godt for ens hænder og fingre, at de blive trænet og brugt lidt på en anden måde end de gør på tastaturet hele dagen. På denne måde kan man sørge for at få bevæget og brugt sine hænder og også armene i løbet af dagen.

Det kan også være stressbolde, som man kan presse sammen og masserer i hænderne, samt kaste og gribe med. Så man på den måde for lavet lidt forskelligt, og måske komme ud med lidt uro på den måde, eller måske hjælpe en hvis man går lidt i stå i sit arbejde, og har brug for en afledning.

En god musemåtte

Der er helt sikker mange som arbejder på kontor foran skrivebordet, der slet ikke har en musemåtte, og bare bruger skrivebordet. Det kan også være helt fint, og hvis ens mus virker på bordets overflade, så er det også helt fint. Men der kan også være mange gode ting i en musemåtte. Man kan få nogle som kan hjælpe på håndens stilling, når man bruger musen. Der er mange ergonomisk korrekte musemåtte, som kan skåne håndleddet for noget belastning, når man sidder med computermusen så mange timer om dagen.

En ergonomisk computermus

Når vi nu er ved computermusen, kan vi vel også blive der. En god computermus, er heller ikke dårlig at have. Det kan være at din kæreste, søn eller ven bare har en helt almindelig computermus som de virker glade nok for. Men så kan det også være fordi de ikke har prøvet det som er bedre. Du kan få computermuse i alle mulige former og farver, og nogle er også lavet så de er så ergonomisk gode som muligt.

Det kan nemlig også påvirke hånden, hvilken stilling man har den i så mange timer. Så med en rigtig god mus, som er lavet til at være god at holde på, kan gøre at når man først har prøvet den, vil man ikke tilbage. Der er også muligheder for muse med ekstra knapper, som kan indstilles specielt til at være genveje, eller hvad man har brug for. Så det kan gøre arbejdet endnu nemmere.

Hvad skal du give i bryllupsgave? 4 klassikere du aldrig går galt i byen med

Når man snart skal til et bryllup, så begynder man nok at tænke lidt over, hvad man mon skal have på. Det er jo en festlig dag, og det skal også afspejle sig i det outfit, man vælger. Men hov, da er da også en forberedelse, som er endnu vigtigere, og næsten også endnu sværere – der skal findes den helt perfekte bryllupsgave til brudeparret. Og det er ikke altid det nemmeste at finde frem til, da man gerne vil give noget, der både er unikt og brugbart.

Genialegaver.dk er der en masse inspiration til gaver til mange forskellige anledninger, heriblandt bryllup, men hvis det ikke er nok, så se med herunder og få 4 gode gaveideer til brudeparret.

En kafferelateret gave

Når man skal give en bryllupsgave til nogen, hvor man ikke rigtig har nogen ide om, hvad de kan lide, mangler og ønsker sig, så bliver man ofte nødt til at gå ud fra noget lidt mere bredt – altså noget, som de fleste nok vil blive glade for. Her kunne man eksempelvis komme til at tænke på kaffe, da det nu er de færreste, som ikke sætter pris på en rigtig god kop kaffe.

Man kan altså give en kafferelateret gave – og der er heldigvis mange måder at gøre det på, alt afhængig af, hvordan ens budget lige er. Man kan give en kaffekværn, en kaffemaskine eller noget så simpelt som nogle forskellige poser med gode kaffebønner. Alle disse gaver er nogle, som det nygifte par i hvert fald kan tage med sig i det nye hjem, hvor de i deres første tid som nygift par i hvert fald ikke kommer til at løbe tør for god kaffe.

Spændende og original keramik

Et andet bud på en gave, som typisk er et hit at give til et bryllup, fordi det er unikt og noget, der kan passe til mange forskellige, er keramikgaver. Der er rigtig mange dygtige keramikkunstnere, som laver alt fra fade til vaser til skulpturer, så der er altså også en del forskelligt at vælge imellem, hvis man går med den slags gave.

Derudover er det en fin gave for brudeparret at få, fordi de altid vil huske, at de fik denne unikke keramikting til deres bryllup. Det er altså en gave, som sagtens kan fremstå meget værdifuld og endda personlig. Og den slags gaver er altid gode!

En grill til haven

Mange af dem, som bliver gift, især dem, der bliver for første gang og i en ung alder, er nok kommet til et sted i livet, hvor de skal i gang med mange ting for første gang. De skal giftes, og de skal måske også have deres første hus sammen. Derfor er det netop oplagt at have ting til hjemmet. Men for at undgå alle de kedelige gaver som køkkenrulleholdere og bestik, så kan man vælge at give en grill.

En grill er typisk en investering, som man selv lige skal tænke lidt ekstra over, så derfor er det også noget, der er dejligt at få i gave. Derudover er grillen en rigtig brugbar ting, som man nok skal få rigtig meget glæde af i fremtiden – om det så er en lille grill, man kan have stående ved et bål-sted, eller om det er en stor og lækker grill til terrassen. Og så er grillen også en stor og flot gave at have stående på gavebordet.

Oplevelsesgaver er altid et hit – især til nygifte

Et sidste bud på en gave til brudeparret vil med sikkerhed være et hit – uanset hvem brudeparret er. Det er nemlig en eller anden form for oplevelsesgave. Et nygift par er selvfølgelig helt vilde efter at bruge så meget tid med hinanden som muligt, og derfor er det også dejligt, hvis de får nogle spændende oplevelser som bryllupsgave.

At give en oplevelsesgave til de nygifte er desuden også en måde, hvorpå man kan vise, at man kender lidt til deres interesser. Hvis man eventuelt ved, at brudeparret har et band, som de begge er helt vilde med, kan man jo give dem koncertbilletter til bandet.

Eller hvis man ved, at de elsker at opleve vilde ting sammen, så kan man eksempelvis give et gavekort til faldskærmsudspring. Ellers er en middag for 2 eller et spaophold nok også noget, som de fleste kan være med på. En oplevelsesgave går man i hvert fald aldrig helt galt i byen med.