Kan man give en specialpude som gave? 9 grunde til at det er en super gaveide

Kan man give en specialpude som gave? 9 grunde til at det er en super gaveide

Søde drømme i gave. En specialpude kan give dine kære den søvn eller støtte, de drømmer om. Derfor er puden en omsorgsfuld og anvendelig tanke at pakke ind. Der er næsten garanti for gode drømme, køreture og arbejdsdage. Læs med her og lær, hvorfor en specialpude er en fremragende gave. 

En specialpude er som at give et kram – Måske den også skal på din ønskeliste? 

Specialpuden giver støtte lige der, hvor der er behov for det. Déttte lige meget om den er beregnet til søvn, arbejde, læsning eller amning. I overført betydning er det vel den bedste tanke, der kan ligge bag en gave: At tænke på hinandens ve og vel og give en gave, som virkelig har betydning i hverdagen og gør ens gøremål lidt blødere. 

En dejlig, blød pude er som et lille kram. Og det fine ved gaver er, at de minder om giveren. På den vis er en pude vel den perfekte gave at hvile hovedet på, når du efter en dejlig dag lukker øjnene og bevæger dig ind i drømmeland. 

En pude til enhver smag

Specialpuder findes i et væld af varianter. Så det er ikke forkert at sige, at der findes en pude til enhver smag. Med andre ord mangler alle en specialpude i deres liv og derfor vil en specialpude sandsynligvis skabe glæde hos modtageren. 

Lige meget om du er ung, gammel, mand, kvinde, til grøn eller rød, så sover, arbejder, flyver eller træner du. Hafaro specialpuder giver eksempelvis et lille indblik i det brede udvalg af puder. 

Det er bare med at gå på opdagelse. 

Specialpuder er hverdagsluksus og gaven du ikke vidste, du manglede 

De bedste gaver er dem, vi ikke ved, vi mangler. Altså den slags gaver, hvor giveren regner ud, hvad du mangler. Men du ved det ikke selv. Så føler modtager sig set og elsket. Det er netop, hvad en fantastisk gave kan: Og her er specialpuden et rigtig fint bud. 

For hvem tænker over, at der findes puder, der er designet specielt til dit behov? Vi bruger i forvejen så meget af vores liv på eksempelvis at sove, arbejde, så hvorfor ikke fortrylle det med lidt speciallavet luksus i form af en pude. 

Hovedpude til syvsoveren 

En hovedpude er et must. Og hvorfor ikke give søvnen et strejf af luksus til nakken?

Stillingen, som vi sover i, har stor betydning. En god pude kan motivere til at ligge godt og rigtigt, mens vi sover. Derfor er en hovedpude en kærlig gave. 

Puden er universel, så mon ikke de fleste kunne mangle en dejlig specialpude eller få deres opdateret. Hovedpuden er lavet af skum, der tilpasser sig hoved samt nakke og støtter dig i dine specifikke sovevaner. 

Hvis dine kære har hedeture, kan en pude også redde natten. Der findes specialpuder særligt beregnet til at lindre hedeture. En anden fantastisk pudeopfindelse er en pude, der støtter både ryg og hoved. Den ligesom krammer rundt om en, når du ligger på siden. Der er et fint lille hul til øret. Dét må være opskriften på en dejlig søvn. 

Knæpude er soveluksus til dem, du holder af 

Har du også brugt din pude mellem dine knæ, når du skulle sove? Bare fordi det aflaster og er rart. Der findes særlige puder til netop dine knæ. 

Måske kender du lige en, som kunne bruge en knæpude? 

Skummet fylder hulrummene ud og giver benmusklerne det bedste udgangspunkt for virkelig at slappe af og restituere. 

Knæpuderne kan også bruges til kropsafspænding. Her er det rart at understøtte knæene med en pude. Så hvis du har en i tankerne, der dyrker eksempelvis yoga, meditation eller blot afspænding, så er en knæpude en dejlig og betænksom gave. 

Siddepuder er en praktisk og omsorgsfuld gave 

Siddepuder er praktiske og kan afhjælpe mange bekymringer på sigt. Derfor er det en fin, præventiv gave, der viser omtanke samt omsorg. 

Her er der både tale om skråpuder, bækkenbenspuder og halebenspuder. Der findes også simple siddepuder. I alle tilfælde er puder med til at sætte fokus på en sund arbejdsstilling og velvære. 

Mange af os arbejder adskillige timer ved eksempelvis skrivebordet. Her kan en siddepude gøre mirakler. Måske du heller ikke selv tidligere har tænkt, hvor fin en mulighed en siddepude er. Ville det ikke være fantastisk at modtage en pude i gave fra en, der har sendt din trivsel en kærlig tanke? 

Rygpuden til bilisten og læsehesten 

Rygpuder er geniale både i din fritid, på arbejdet eller i bilen. Alle de steder, hvor du sætter dig i en stol. 

Puden kan have massageknopper, som stimulerer blodomløb og muskler. De kan støtte lænden også under kørsel. Måske har du købt en bil, hvor sæderne ikke helt passer? Komforten er fin, men den kan blive bedre. I det tilfælde kan en specialpude til ryggen redde dagen. Når du kører langt eller meget, bliver puden forskellen på en opslidende tur med ømme muskler eller en behagelig oplevelse. Rygpuden yder den støtte, der skal til. 

Hvis du kender en, der bruger bilen ofte, er en rygpude en kærlig tanke. Det samme gælder de, der arbejder meget ved computer, spiller computerspil eller nyder lange film i lænestolen. Der findes sågar rygpuder med armlæn til eksempelvis læsehesten, der skal hvile sine arme, når et blad i bogen skal vendes. 

God læselyst. 

Lændepuder forhindrer problemerne 

Lændepuden har samme funktion som rygpuden. Særligt mange af os har udfordringer med lænden eller kan have brug for at forebygge overbelastning. Den er eksempelvis kærkommen i en flittigt brugt kontorstol. 

Send derfor en kærlig tanke til lænden og giv en pude i gave til en, som på sigt virkelig vil nyde godt af, at du skænkede den en tanke. 

Nakkepuden er til ham eller hende, der flyver ud i verden 

En lang flyvetur uden en god pude er noget, du ikke gør to gange. Den der følelse af ikke at kunne læne sig nogle steder hen, glemmer du sjældent. Men en dejlig nakkepude læser alle problemerne og du kan trygt rejse ind i drømmeland på din drømmerejse. 

Til hende eller ham, der skal på en længere flyvetur ud i verden, er en god nakkepude den fineste gave. Det kan være en studerende, der skal på udveksling, en forretningskvinde, der flyver meget eller en familie, der skal på ferie med de små. 

Tænk at give dem en fin nakkepude og vise forståelse og anerkendelse for deres spændende planer. 

Om forfatteren