Hvad skal du give i bryllupsgave? 4 klassikere du aldrig går galt i byen med

Hvad skal du give i bryllupsgave? 4 klassikere du aldrig går galt i byen med

Når man snart skal til et bryllup, så begynder man nok at tænke lidt over, hvad man mon skal have på. Det er jo en festlig dag, og det skal også afspejle sig i det outfit, man vælger. Men hov, da er da også en forberedelse, som er endnu vigtigere, og næsten også endnu sværere – der skal findes den helt perfekte bryllupsgave til brudeparret. Og det er ikke altid det nemmeste at finde frem til, da man gerne vil give noget, der både er unikt og brugbart.

Genialegaver.dk er der en masse inspiration til gaver til mange forskellige anledninger, heriblandt bryllup, men hvis det ikke er nok, så se med herunder og få 4 gode gaveideer til brudeparret.

En kafferelateret gave

Når man skal give en bryllupsgave til nogen, hvor man ikke rigtig har nogen ide om, hvad de kan lide, mangler og ønsker sig, så bliver man ofte nødt til at gå ud fra noget lidt mere bredt – altså noget, som de fleste nok vil blive glade for. Her kunne man eksempelvis komme til at tænke på kaffe, da det nu er de færreste, som ikke sætter pris på en rigtig god kop kaffe.

Man kan altså give en kafferelateret gave – og der er heldigvis mange måder at gøre det på, alt afhængig af, hvordan ens budget lige er. Man kan give en kaffekværn, en kaffemaskine eller noget så simpelt som nogle forskellige poser med gode kaffebønner. Alle disse gaver er nogle, som det nygifte par i hvert fald kan tage med sig i det nye hjem, hvor de i deres første tid som nygift par i hvert fald ikke kommer til at løbe tør for god kaffe.

Spændende og original keramik

Et andet bud på en gave, som typisk er et hit at give til et bryllup, fordi det er unikt og noget, der kan passe til mange forskellige, er keramikgaver. Der er rigtig mange dygtige keramikkunstnere, som laver alt fra fade til vaser til skulpturer, så der er altså også en del forskelligt at vælge imellem, hvis man går med den slags gave.

Derudover er det en fin gave for brudeparret at få, fordi de altid vil huske, at de fik denne unikke keramikting til deres bryllup. Det er altså en gave, som sagtens kan fremstå meget værdifuld og endda personlig. Og den slags gaver er altid gode!

En grill til haven

Mange af dem, som bliver gift, især dem, der bliver for første gang og i en ung alder, er nok kommet til et sted i livet, hvor de skal i gang med mange ting for første gang. De skal giftes, og de skal måske også have deres første hus sammen. Derfor er det netop oplagt at have ting til hjemmet. Men for at undgå alle de kedelige gaver som køkkenrulleholdere og bestik, så kan man vælge at give en grill.

En grill er typisk en investering, som man selv lige skal tænke lidt ekstra over, så derfor er det også noget, der er dejligt at få i gave. Derudover er grillen en rigtig brugbar ting, som man nok skal få rigtig meget glæde af i fremtiden – om det så er en lille grill, man kan have stående ved et bål-sted, eller om det er en stor og lækker grill til terrassen. Og så er grillen også en stor og flot gave at have stående på gavebordet.

Oplevelsesgaver er altid et hit – især til nygifte

Et sidste bud på en gave til brudeparret vil med sikkerhed være et hit – uanset hvem brudeparret er. Det er nemlig en eller anden form for oplevelsesgave. Et nygift par er selvfølgelig helt vilde efter at bruge så meget tid med hinanden som muligt, og derfor er det også dejligt, hvis de får nogle spændende oplevelser som bryllupsgave.

At give en oplevelsesgave til de nygifte er desuden også en måde, hvorpå man kan vise, at man kender lidt til deres interesser. Hvis man eventuelt ved, at brudeparret har et band, som de begge er helt vilde med, kan man jo give dem koncertbilletter til bandet.

Eller hvis man ved, at de elsker at opleve vilde ting sammen, så kan man eksempelvis give et gavekort til faldskærmsudspring. Ellers er en middag for 2 eller et spaophold nok også noget, som de fleste kan være med på. En oplevelsesgave går man i hvert fald aldrig helt galt i byen med.

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk