Giv en forlænget weekend i gave – 3 gode ideer til fede, billige storbyferier

Giv en forlænget weekend i gave – 3 gode ideer til fede, billige storbyferier

Der er intet som at få en rejse i gave . Faktisk kan der argumenteres for, at en rejse er en firdobbelt glæde. Først og fremmest er der glæden ved at modtage en gave. Dernæst er der forventningens glæde, da gavemodtageren kan se frem til en fed rejse med oplevelser. Der er naturligvis også selve glæden ved rejsen og dens mange oplevelser. Derudover er der også mindet om rejsen, som gavemodtageren altid vil have. Derfor er der god grund til at vælge en rejse som gave.

Hvis du er i tvivl om, hvilken rejse du skal give i gave, kommer der her tre forslag til fede og billige storbyferier, hvor gavemodtageren kan tage på forlænget weekend.

Tag udgangspunkt i gavemodtageren

Måske er du selv helt pjattet med at rejse. I så fald har du helt sikkert også en eller flere foretrukne rejsedestinationer. Hvis det er tilfældet, virker det måske oplagt at købe en ferie hertil og give til gavemodtageren. Men det er faktisk ikke den bedste idé.

Det kan nemlig sagtens være, at gavemodtageren mest af alt er til en helt anden type ferie. Derfor er det en god idé at sætte dig i gavemodtagerens sted. Hvad er hun eller hun mest til?

Hvis gavemodtageren er til fest og farver

Er gavemodtageren kendt som ham eller hende, der altid tager sidst hjem fra festen? Er vedkommende altid klar, når nogen siger shots? Så er Prag den helt rigtige destination til din kære gavemodtager.

Byen er nemlig fyldt med natklubber, barer og cocktailsteder, hvor din gavemodtager vil føle sig mere end godt tilpas. Derudover er byen også kendt for at sælge alkohol til en aldeles overkommelig pris. Derfor er det den helt rigtige destination til festaben i dit liv.

Udover alle festmulighederne rummer byen også flere historiske attraktioner og lækre spisesteder. Derfor kan den festglade gavemodtager også sagtens tage hjem fra ferien med nogle ædru minder i baggagen. Nogenlunde ædru, i hvert fald.

Hvis gavemodtageren elsker kultur og byliv

Hvis din gavemodtager elsker kulturelle oplevelser og pulserende byliv, er London den helt rigtige destination. Byen er nemlig fyldt med begge dele – og meget, meget andet.

Byen bugner nemlig med forskellige tilbud, der både henvender sig til det mainstreame såvel som det avantgarde publikum. Derfor vil din gavemodtager uden tvivl også kunne finde et kulturelt tilbud, der lever op til alle hans eller hendes forventninger.

I London er der også fyldt med udsøgte spisesteder, fornemme cocktailbarer og hyggelige pubs. Uanset hvad din gavemodtager er mest til, vil vedkommende uden tvivl elske sin forlænget weekend i London.

Hvis din gavemodtager elsker historie

Måske er din gavemodtager helt vildt fascineret af historie? I så fald bør du ikke snyde ham eller hende for en forlænget weekend i Rom. Byen er nemlig helt fyldt op med den ene historiske bygning eller monument efter det andet.

Her vil tiden flyve afsted for historieelskeren, mens han eller hun vandrer rundt og mærker historiens vingesus. Én ting er at læse om historien, en helt anden ting er at opleve den.

Når din historieglade gavemodtager bliver sulten eller tørstig, er Rom et fortræffeligt valg. Ingen besøgende bør tage hjem fra denne skønne by uden en kop kaffe, en pizza og en pastaret. Det er nemlig hovedstaden for alle tre ting.

Derfor vil din gavemodtager også let kunne finde et utroligt lækkert spisested. Her vil vedkommende kunne spise den lækreste pizza eller mest velsmagende pastaret, han eller hun nogensinde vil få. Derefter vil gavemodtageren helt klart været klar til flere historieeventyr i fortryllende Rom. Det er bare at komme afsted.

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk