Fire grunde til at han vil elske at få et PaddleBoard i gave

Fire grunde til at han vil elske at få et PaddleBoard i gave

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din mandlige kæreste i gave, er det måske en god idé at overveje et paddleboard. Stand up paddling er en ikke bare en dille, der har taget landet med storm. Det er en solid sport, der er kommet for at blive, og som har et bredt og engageret foreningsliv i hele Danmark. Derfor kan man se flere og flere mennesker på paddleboards, når man kigger ud over de danske kyster. Her er 4 grunde til, at paddleboards er en ideél gave mænd.

Det er let at komme i gang

I modsætning til mange andre typer af sejlsport, er det utroligt let at komme i gang med at stand up paddle. Det kræver kun et paddleboard, en våddragt, en luftpumpe og masser af gåpåmod og godt humør. De første par gange, man forsøger at surfe på boardet, vil man måske opleve, at man vælter nogle gange, og at man kommer til at smage på lidt saltvand. Men efter få forsøg får de fleste hurtigt tjek på at holde balancen. Herfra er det bare at nyde at surfe rundt på bølgerne, mens man styrer boardet med sin paddle.

Når man har lært det helt basale i at stå på boardet og at styre det i forskellige retninger, er det for mange naturligt at begynde at lave forskellige tricks på sit board. Man kan for eksempel fange bølger, lave skarpe sving, eller springe fra et board til et andet. Der bliver hele tiden udviklet nye måder at bruge et paddleboard på. Søg blot på internettet efter inspiration til, hvilke blærede tricks, du kan lære at lave på dit board.

Sund og sjov motion

Stand up paddling er en aktivitet, der sætter hele kroppen i gang. Efter en tur på et paddleboard oplever mange, at de er ømme i helt små stabilliserende muskler, som de ikke engang anede, de havde. Det giver funktionel styrke og en forbedret holdning samt evne til at bevæge sig rundt i dagligdagen.

Det forbrænder forbløffende mange kalorier at stand up paddle. Samtidig er det en meget underholdende aktivitet, der gør at timerne hurtigt flyver af sted. Før man ved af det, har man været aktiv i flere timer, fået masser af frisk luft og forbrændt lige så mange kalorier, som man ville gøre på en slidsom løbetur eller tur i fitnesscenteret.

Så hvis din mand eller kærester godt kunne tænke sig at dyrke mere motion, men har svært ved at finde ud af, hvordan han skal gribe det an, kan det være helt ideelt at forære ham et board. Du kan også investere i et til dig selv, så i kan tage på ture sammen og få god motion i fællesskab.

Dyrk det gode fællesskab

Lige nu opstår der flere og flere foreninger rundt omkring i Danmark, der alle har det til fælles, at de dyrker stand up paddling. Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af et solidt fællesskab, der har en sund og sjov aktivitet som fælles tredje, er det helt oplagt at blive aktiv i en af disse foreninger.

Mange af foreningerne har forskellige trænings- og konkurrencetilbud, så du kan dyrke det gode fællesskab omkring stand up paddling uanset om du er helt nybegynder eller en erfaren og trænet stand up paddle-haj. Der er kultur for at tage rigtigt god imod nye medlemmer i foreningerne.

Det koster utroligt lidt

Det er forholdsvis billigt at anskaffe sig et paddleboard. Når først denne lille udgift er betalt, er der ingen ekstra udgifter. Det er gratis at opholde sig ved stranden, og det er gratis at samles i foreninger og at paddle sammen. Hvis du giver din mand eller kæreste er board, er han derfor fuldstændigt sat til at paddle, og kommer sandsynligvis ikke til at bruge flere penge på den nye hobby, du har foræret ham

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk