Fede ting til teenageværelset – 4 gode ideer til ønskelisten

Fede ting til teenageværelset – 4 gode ideer til ønskelisten

Ideerne er udarbejdet i samarbejde med supersejeting.dk

Hvis du er teenager, ved du hvor vigtigt det kan være at udtrykke sig selv gennem indretningen på sit værelse. Man har trods alt ikke mange andres steder, hvor man får lov til at lade sin egen stil råde. Det betyder dog ikke, at det ikke af og til kan være svært at finde ud af, hvordan man bedst udtrykker sig på sit værelse. Et af de helt store spørgsmål er for eksempel, hvilke indretningsgenstande, man bør tilføje til ønskelisten. Heldigvis har internettet gjort det spørgsmål nemmere end nogensinde før. Du kan for eksempel bruges store mængder tid på bare at gennemlæse https://www.supersejeting.dk/. Hvis det ikke er noget for dig, kommer der her 4 forslag.

1.Højtaler

Et oplagt valg er selvfølgelig højtaleren. Som teenager er dit liv sikkert fyldt med musik, og der er ingen bedre følelse end at lytte til sit yndlingsband ved lidt for høj volumen. Derfor er en god højtaler en oplagt tilføjelse til både ønskelisten og teenageværelset.

Sørg dog netop for at ønske dig en god højtaler af høj kvalitet. Ellers vil du hurtigt mærke lydkvaliteten dale. Derudover er der også en række andre mere praktiske spørgsmål, du bør tage stilling til, inden du bare ønsker dig en højtaler. Skal din nye højtaler for eksempel gerne være trådløs? På den måde kan du i hvert fald også tage den med udenfor eller nyde din yndlingsmusik gennem det nærmest magisk virkende Bluetooth.

2.Sækkestol

Dit værelse er dog ikke kun til for det formål at lade dig udtrykke dig selv og din personlighed. Det er naturligvis også der, du kan have venner på besøg. Derfor er en sækkestol den oplagte tilføjelse til teenageværelset. En sækkestol er selvfølgelig bare et rart sted at smide sig med telefonen og god musik i ørernen, efter en lang dag i skole.

Derudover er det også det perfekte sted for venner at sætte sig, når du inviterer dem hjem til dig. En sækkestol er og bliver nemlig bare enormt komfortabel og indbydende.

3.Spejl

Hvis vi fortsætter lidt blandt de praktiske ideer, kan et spejl også være en rigtig god ide at have på værelset. Hvis du for eksempel har et spejl på indersiden af lågen til dit tøjskab, undgår du at skulle stå i kø til badeværelset hver morgen. I stedet kan du sætte dit hår og finde det helt rigtige outfit ved bare at bruge dit helt eget spejl. Set på den måde kan et hvilket som helst spejl være guld værd at have på værelset.

Det afføder dog spørgsmålet: Hvilken type spejl bør du ønske dig. Der findes nemlig et væld af forskellige spejle, lige fra de store fuldkropsspejle til de mindre, charmerende cirkelspejle. Det afhænger dog i høj grad af den stemning, du går efter på dit værelse.

Et spejl er nemlig ikke kun en praktisk genstand. Det er bestemt også en del af den større indretning i et rum. Ønsk dig derfor gerne et spejl, der passer ind i stil og størrelse. Indretningsmæssigt er det ligeledes værd at huske, at spejle kan få rum til at virke større. Hvem kunne ikke godt tænke sig et lidt større teenageværelse?

4.Plakat

I sidste ende kan og bør de fleste indretningsgenstande på dit værelse dog være ting, der på den ene eller anden måde udtrykker dig og din personlighed. Derfor er plakater altid den oplagte tilføjelse til ønskelisten.

Plakater kan nemlig være med til at fylde kedelige, hvide vægge. Derudover kan de dog også udtrykke, hvem du er og hvad du godt kan lide. Det kunne for eksempel være, at du ønsker dig plakater med dit yndlings- band, spil eller film. På den måde kan du kommunikere til venner og familie, hvad du godt kan lide, og selvom de ikke engang kender spillet, tilføjer det bestemt noget til værelsets stemning. Det er værdien af personlig indretning på teenageværelset.

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk