Er dit barn vild med fodbold, så giv en fodboldtrøje i morgen

Er dit barn vild med fodbold, så giv en fodboldtrøje i morgen

Fodbold VM 2022 er nu og her. Derfor ønsker langt de fleste raske drenge og raske piger sig en fodboldtrøje, de kan flashe, når de ser fodbold med vennerne eller bare i skolen eller i fritidsordning. Heldigvis er der gode muligheder for at find fodboldtrøjer i børnestørrelse her. Det vil dit barn blive glad for.

Fodboldtrøjer i nationalfarver

Fodbold-VM 2022 skal afvikles i Qatar den  20. november til 18. december. Det bliver det 22. VM, og der skal deltage hele 32 nationer. Dermed kommer der igen fokus på fodboldtrøjer fra de enkelte nationer. Rigtig mange har et land, udover Danmark, som de holder med ved VM. Derfor er det en god ide, at give en fodboldtrøje i nationsfarver til dit barn. Det kan være Holland, Tyskland eller måske Brasilien eller Argentina, som er favoritholdet.

Det danske landshold

Det danske landshold skal spille deres kampe i den indledende pulje ved VM i Qatar henholdsvis den 22. november mod Tunesien, den 26. januar mod Frankrig og den 30. november mod Australien. De to første kampe spile i Doha, mens den sidste i Al Wakrah. Danmark er, sammen med Frankrig, favorit til at gå videre fra puljen. Og det danske landshold er igen blevet meget populært blandt både voksne og børn. Det er blevet en normal ting, at gå rundt i en dansk landsholdstrøje. Så det vil være populært at købe en dansk landsholdstrøje til dit barn.

Belgien er blandt VM-favoritterne

Tror du på at Belgien kan vinde VM i Qatar, så er det måske en ide at købe en belgisk VM-trøje. Belgien er i gruppe F, og skal møde Canada, Marokko og Kroatien, og er sammen med de forsvarende VM-sølvindere fra Kroatien favoritter til at gå videre til næste runde. En belgisk VM-trøje vil være populær hos mange drenge og piger.

De blå/gule svenskere

Sverige er Danmarks broderland, men også en stolt fodboldnation. Desværre er Sverige ikke md ved VM i Qatar, men derfor kan det godt være populært at købe en svensk landsholdstrøje og flashe den i forbindelse med det kommende VM. De blå/gule farver er populære hos drenge og piger.

Real Madrid er populær

Blandt de mest populære fodboldtrøjer i verden er trøjen fra spanske Real Madrid. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1902, fik i 1920 lov til at kalde kongelig. Hjemmebanen er Santiago Bernabeu i centrum af Madrid, hvor der er plads til mere end 80.000 tilskuere. Real Madrid er blandt de mest succesfulde klubber i Europa med 14 triumfer i Champions League og mere end 35 spanske mesterskaber på deres rekordliste. Succesen over de mange år, har også gjort en Real Madrid trøjer til at være blandt de mest populære for børn i alle aldre.

Mange danskere følger Ajax Amsterdam

‘Hollandske Ajax Amsterdam er en populært klub blandt mange danskere, og dermed også en populær fodboldtrøje at købe. Den hollandske storklub er stiftet helt tilbage i år 1900. Den spiller sine hjemmekampe på Johan Cruyff Arena, hvor der er plads til mere end 55.000 tilskuere. Det er en af Europas mest succesrige klubber, og har vundet en lang række europæiske titler. Desuden har der altid spille mange danske fodboldspillere hos Ajax Amsterdam, hvilket har medvirket til at gøre klubbens trøjer endnu mere populære plan dansk drenge og piger.

Trøje fra Den Gamle dame

Italienske Juventus kaldes også for Den gamle dame, og er en klub med fans over hele verden. Klubben hører hjemme i Torino i Italien, hvor den blev grundlagt i 1897. Juventus har vundet 36 italienske mesterskabstitler og en lang række europæiske titler. En række af verdens bedste fodboldspillere har spillet i Juventus, hvor de blev iført de klassiske sort/hvide trøjer med striber. Og netop de stribede trøjer er populære, og en fodboldtrøje som mange børn kan lide at tage på.

Bayern München er en tysk stolthed

Fodboldklubben Bayern München er stoltheden i delstaten Bayern, og en meget dominerende klub i tysk fodbold. Klubben har vundet en lang række internationale titler, heriblandt to verdensmesterskaber, og har på den måde fået fans overalt i verden. Klubben blev grundlagt i 1900, og vandt sit første mesterskab i 1932. Der er rigtig mange danskere, også børn, der følger Bayern München, og derfor er det også populært at købe fodboldtrøjer i den røde farve, som den sydtyske klub spiller i.

Inter Miami spiller i pink

Amerikansk fodbold er ikke så kendt i Danmark. Men det er voksende i popularitet. Og der er ved at komme fans i Danmark til blandt andre Inter Miami CF, der som navnet siger hører hjemme i Miami og som spiller i Major League Soccer. Det er specielt grundet den pink hjemmebanetrøje, at klubben er blevet populær, og at mange gerne vil købe fodboldtrøjen fra den amerikanske klub. Rigtig mange børn elsker den flotte trøje.

Find trøjen i favoritfarven

Ønsker dine børn ikke en fodboldtrøje i design fra en fodboldklub eller et landshold, så kan du i stedet vælge blot at købe en trøje i den farve, som dit barn bedst kan lide. Mange har en ynglingsfarve, så det er oplagt at købe en trøje i den farve til dit barn.

Andre muligheder for den rette farve

Er du ikke vild med farven på fodboldtrøjen på dit favorithold, så er der heldigvis andre muligheder. For langt de fleste klubber har flere trøjer, du kan vælge imellem. Alle klubber har en hjemmebanetrøje og en udebanetrøje. Men nogle klubber har også op til flere trøjer til europæisk fodbold. Men faktisk også en opvarmningstrøje. Så der er oftest rigtig gode muligheder for at finde trøjen til dit barn i det design, der matcher barnets behov eller smag.

Om forfatteren