5 ideer til gaver til ham der læser til softwareudvikler

5 ideer til gaver til ham der læser til softwareudvikler

Der er mange jobs nu om dage, hvor man sidder meget foran computeren, eller bare sidder i det hele taget. Det gælder for utrolig mange mennesker, på direktører, socialrådgivere, kundeservice og software udviklere. Det er alle mulige jobs både indenfor sprog, teknologi og markedsføring.

Sådanne jobs kan være hårde, hvis man ikke sørger for at behandle kroppen godt imens. Det gælder både holdning, bevægelse og ergonomien. Så der er mange ting man kan gøre for at holde sig lidt i gang, og sørge for en sund arbejdsplads. Der er også måder hvor man få brugt noget energi, hvis nu man er en som hurtig bliver rastløs, eller har for meget energi til at sidde på kontor i længere tid.

Derfor er der også mange gode gaveideer til dem som sidder på kontor, noget som kan hjælpe og gavne dem i deres hverdag. Det er altid rart at kunne give en gave, som man ved vil blive brugt.

Hvis din kæreste, ven eller andet er med til at udvikle software eller er studerende og han eller hun sidder i mange timer i streg ved skrivebordet, så er der masser gode ideer til fødselsdagsgaver, som de kan bruge i hverdagen. Måske endda gaverne kan gøre arbejdet nemmere for ham eller hende.

En god kontorstol

Hvis din kæreste, ven, søn eller andet, sider flere timer i streg for at arbejde med software, lave computerprogrammer, er grafisk designer eller andet, så burde de allerede have en god stol. Det er nok det der er det allervigtigste når man sidder og arbejder, nemlig at sidde ordentligt! Det kan give en masse smerte og skader hvis man ikke sidder ordentligt. Med en dårlig stol kan det være helt umuligt at kunne sidde godt, og man vil bare få ondt og sidde på en dårlig måde.

Så hvis din kæreste eller ven ikke har en god kontorstol allerede, eller hvis den de har er blevet gammel og slidt, så er det helt sikkert en god ide med en ny. Det vil de helt sikkert kun have gavn af, og deres ryg vil takke dig for det bagefter.

En ergonomisk fodskammel

En anden god ting der kan hjælpe på en god ergonomi til kontoret og skrivebordet, er en fodskammel. Det er ikke lige sådan en man tænker på først, og kan måske virke lidt kedelig. Men en fodskammel er virkelig noget der kan hjælpe på ens stilling, holdning og gøre det mere komfortabelt. Du kan få nogle der kan indstilles og hæves og sænkes endda, så den kan justeres helt perfekt til en.

Finger Gadgets!

Det kan måske virke fjollede eller mærkeligt, men der er så mange forskellige muligheder og grunde til at have nogle forskellige Gadgets med sig på skrivebordet når man arbejde. Det kan være til den mere urolige type, som har brug for at bruge sin energi til noget, så kan man men fingre trænere, simpelthen træne sine hænder og fingre, med små vægte.

Det kan også være rigtig sundt og godt for ens hænder og fingre, at de blive trænet og brugt lidt på en anden måde end de gør på tastaturet hele dagen. På denne måde kan man sørge for at få bevæget og brugt sine hænder og også armene i løbet af dagen.

Det kan også være stressbolde, som man kan presse sammen og masserer i hænderne, samt kaste og gribe med. Så man på den måde for lavet lidt forskelligt, og måske komme ud med lidt uro på den måde, eller måske hjælpe en hvis man går lidt i stå i sit arbejde, og har brug for en afledning.

En god musemåtte

Der er helt sikker mange som arbejder på kontor foran skrivebordet, der slet ikke har en musemåtte, og bare bruger skrivebordet. Det kan også være helt fint, og hvis ens mus virker på bordets overflade, så er det også helt fint. Men der kan også være mange gode ting i en musemåtte. Man kan få nogle som kan hjælpe på håndens stilling, når man bruger musen. Der er mange ergonomisk korrekte musemåtte, som kan skåne håndleddet for noget belastning, når man sidder med computermusen så mange timer om dagen.

En ergonomisk computermus

Når vi nu er ved computermusen, kan vi vel også blive der. En god computermus, er heller ikke dårlig at have. Det kan være at din kæreste, søn eller ven bare har en helt almindelig computermus som de virker glade nok for. Men så kan det også være fordi de ikke har prøvet det som er bedre. Du kan få computermuse i alle mulige former og farver, og nogle er også lavet så de er så ergonomisk gode som muligt.

Det kan nemlig også påvirke hånden, hvilken stilling man har den i så mange timer. Så med en rigtig god mus, som er lavet til at være god at holde på, kan gøre at når man først har prøvet den, vil man ikke tilbage. Der er også muligheder for muse med ekstra knapper, som kan indstilles specielt til at være genveje, eller hvad man har brug for. Så det kan gøre arbejdet endnu nemmere.

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk