5 gode gaveideer til hende der gerne vil have et smukt smil

5 gode gaveideer til hende der gerne vil have et smukt smil

Mangler du en gaveide til hende, der er besat af det smukke colgate-smil? Hvorfor ikke forkæle hende med en gave, som kan give hende det perlehvide smil, som hun altid har drømt om?

Måske er tandplejningsprodukter en lidt uortodoks form for gave. Ikke desto mindre er det en, man kan have glæde af hver dag, og så giver det et flot tandsmil for livet.

Hvis du kender en som virkelig går op i tandpastasmilet og den gode mundhygiejne, så er gaver til de perlehvide tænder den perfekte ide. Her har vi samlet 5 super gode gaveideer, som med garanteret vil glæde hende, der ønsker sig et blændende flot smil. 

1. Tandblegning til det kridhvide smil

Nu til dags findes der er bred vifte af smarte tabletter, gels og cremer til tandblegning. Hvis du kender en som virkelig er dedikeret til det kridhvide colgate-smil, så er produkter til tandblegning et sandt hit.

Tandblegning er et fænomen, hvor du bruger forskellige remedier til at gøre tænderne endnu hvidere. Produkterne virker ved at fjerne misfarvninger og afblege tænderne, så de får en naturlig hvidere glans. Der er mange produkter til afblegning, som du kan forære i gave. Det kan for eksempel være med en aktiv kul-blanding, blegningspulver eller en smart tandblegningspen.

Produkterne er nogen som man selv kan tage i brug der hjemme, og de er ganske uskadelige over for vores tænder. Tandblegning er også noget, som man kan få klaret hos tandlægen, men så ligger prisen ofte i den dyrere ende. Tandblegning der hjemme er både effektivt, nemt og hurtig at bruge, så det vil med sikkerhed blive en gave, der hitter. 

2. Giv en betalt tur til tandrensning

I stedet for et gavekort til en tøjbutik, så hvorfor ikke betale for en grundig omgang tandrensning hos tandlægen? Tandlægeture er dyre og det er ofte noget, som man sparer sammen til for at kunne få råd. Til hende der elsker god mundhygiejne er tandrensning et must. Tandrensning bliver klaret hos tandlægen, hvor plak, belægninger og tandsten fjernes.

Giv hende en betalt tur hos tandlægen, hvor hun får renset munden fri for uønskede bakterier og kan gå fra klinikken med en strålende ren mund. Bestil en tandrensning til hende den heldige, og støt op i den gode mundhygiejne med en luksuriøs behandling hos tandlægen. 

3. Glæd hende med en elektrisk tandbørste

En elektrisk tandbørste er et must have til hende, som gerne vil have et smukt smil. Hvis hun fortsat bruger en traditionel tandbørste, så er det på tide med en udskiftning. Rigtig mange vælger at skifte den traditionelle tandbørste ud med en elektrisk for at optimere deres tandbørstningsrutine.

En elektrisk tandbørste kan hjælpe til at holde tænderne ekstra rene, da børstens roterende hoved kommer grundigt rundt om tænderne. Hvis du vil forære hende en ekstra smart tandbørste kan man også købe varianter med minuttællere på, der kan minde dig om at børste i mindst 2 minutter. Det er den perfekte gaveide, som kan optimere den daglige tandbørstning for den heldige gavemodtager. 

4. Køb en mundspray til blegning

Hvis du er ægte beauty-nørd, så kender du også til smarte hurtige hacks til det flotte smil. Hvis tandsmilet skal stråle på få sekunder, så kan en mundspray med blegningseffekt hjælpe i mål. Forær en smart tandblegnings mundspray i gave til hende, som gerne vil have en skinnende perlerække hver eneste dag.

Mundsprayen er lille og effektiv, og giver samtidig en rigtig lækker smag i munden. Sprayen kan bruges efter morgenkaffen og hjælpe med at nedtone eventuelle gule farver eller beskidte tænder. Det er den perfekte sjove gaveide til hende, som går op i det flotte tandsmil.

5. Saml en gaveæske til den sunde mund

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken gave der er den helt rigtige? Hvorfor ikke samle alle herlighederne til flotte tænder i en og samme pakke. Gaveæsker og kurve er en enorm populær gaveide, som kan fyldes med alverdens spændende ting. Mange sammensætter deres egne kreative kurve med spændende sager, som modtageren holder af. I dette tilfælde kunne gavekurven fyldes med alt det bedste til den gode mundhygiejne.

Find en flot æske eller kurv og fyld den med alverdens luksusprodukter til de rene og flotte tænder. Arranger den gode økologiske tandpasta med en bambustandbørste, lidt tandtråd og måske en omgang forfriskende mundskyl. Hvis der skal gøres noget ekstra ud af det, så kan du spæde op med mintpastiller, tandbørstekrus, blegningscreme eller andet sjovt. Tilføj et sjovt kort til hende, som går ekstra meget op i mundhygiejnen, og se det flotte tandsmil brede sig, når du forærer denne unikke gave. 

Om forfatteren

Oenskeliste.dk Redaktionen administrator

Redaktionen på Ønskeliste.dk